De eerste pre-orders voor de voorverkoop van de iPhone 12 zijn twee keer zo groot als die van de iPhone 11

Volgens Kuo’s schattingen zou Apple pas op 16 oktober tussen de 1,7 en 2 miljoen iPhone 12 hebben verkocht, of op de eerste dag waarop de voorverkoop van de nieuwe iPhone werd gelanceerd. Aan de andere kant kon Apple vorig jaar slechts tussen de 500.000 en 800.000 stuks van de nieuwe iPhone 11 plaatsen. Dit zijn ook in dat geval cijfers geschat door derden, sinds Apple vanaf 2018 is gestopt met het bekendmaken van de officiële verkoopcijfers van zijn smartphonelijnen.

Wat betreft de voorverkoop van het hele eerste weekend van pre-orders, geeft CNBC aan dat er in totaal 9 miljoen bestellingen zijn geplaatst voor de twee iPhone 12 die op pre-order zijn geplaatst, terwijl bij iPhone 11 12 miljoen pre-orders zijn geplaatst. Wel moet gezegd worden dat wat betreft de nieuwe line-up volgende maand twee nieuwe modellen binnenkomen, waaronder de goedkopere iPhone 12 mini. Heel interessant is volgens Kuo de grote vraag die Apple heeft gezien bij het iPhone 12 Pro-model.

iPhone 12 Pro behaalde in feite een succes dat boven de verwachtingen van Apple lag voor de eerste dagen van de voorverkoop, ondanks de catalogusprijs boven de 1000 dollar en het relatief niet zo fundamentele nieuws voor het grote publiek. In vergelijking met iPhone 12 heeft het dezelfde diagonaal voor het display, een telecamera (afwezig op de iPhone 12), een LiDAR-sensor, grotere opslagruimte en de mogelijkheid om portretten te maken in de nachtmodus.

>>>>>>Apple iPhone ACCU
>>>>>>>Apple iPhone 6S ACCU
>>>>>>>>>Apple iPhone 8 ACCU

Over de Galaxy Note 20-serie komt binnenkort naar Android 11

Samsung heeft zojuist de eerste bètaversie van Android 11 gelanceerd voor de Galaxy S20-serie, de huidige topsmartphones. Dit zullen echter niet de enigen zijn die de nieuwe Android-release op maat van Samsung testen.

De Zuid-Koreaanse fabrikant maakte onlangs bekend dat de bèta van zijn One UI 3.0 op basis van Android 11 binnenkort wordt uitgebreid naar de Galaxy Note 20-serie. Dit zal gebeuren in Zuid-Korea, de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, Polen, Duitsland, China en India. Op dit moment kunnen Italiaanse gebruikers Android 11 dus niet testen op hun Galaxy Note 20.

Samsung heeft nog geen exacte lanceringsdatum gespecificeerd voor de nieuwe One UI 3.0 beta voor de Galaxy Note 20-serie in de bovengenoemde landen.

>>>>>>>>Samsung Galaxy A10s A20s Honor Holly 2 Plus A2070 ACCU
>>>>>>>>>>Samsung Google Nexus 10 GT-P8110 HA32ARB Tab ACCU

Is de winstmarge van de iPhone 12 lager?

De nieuwe iPhone 12 wordt geleverd met verschillende nieuwe ontwerpen en hardware, waaronder 5G-ondersteuning op alle vier de nieuwe modellen. Daarnaast zijn de toestellen voor het eerst uitgerust met OLED-displays, zelfs voor ‘goedkopere’ modellen als iPhone 12 en iPhone 12 mini. Ten slotte heeft Apple eindelijk de basisopslagcapaciteit voor de Pro-modellen verhoogd van 64 naar 128 GB.

Hoewel Apple zowel de EarPods-oortelefoons als de oplaadadapter uit het verkooppakket heeft gehaald, is de conclusie van Barclays dat deze “besparingen” niet in staat zullen zijn om de kosten te dekken die het bedrijf maakt om 5G-ondersteuning, OLED-panelen op alle modellen en nieuwe opslagcapaciteiten, dus Apple ziet mogelijk lagere winstmarges dan vorig jaar. Natuurlijk geniet Apple van de hoogste winstmarges van bijna elk ander bedrijf, maar een mogelijke daling kan voor investeerders zorgen baren.

>>>>>>Apple iPhone ACCU
>>>>>>>Apple iPhone 6S ACCU
>>>>>>>>>Apple iPhone 8 ACCU

Drie punten over problemen met de iPhone 12

1. Nieuw, oud ontwerp

Want op het eerste gezicht lijkt de nieuwe iPhone precies op zijn voorganger. Die al op zijn voorganger leek, die ook op zijn voorganger leek, die op zijn voorganger leek. Sinds de iPhone X uit 2017 heeft Apple de algemene look niet veranderd. Dat zou op zichzelf niet zo erg zijn als het oorspronkelijke ontwerp goed genoeg was geweest. Maar moet in 2020 nog op de markt komen met een enorme notch (scherminspringing). Dat lijkt me gewoon te ouderwets.

2. Apple beperkt de accessoires tot het absolute minimum

Apple is van plan om in 2030 klimaatneutraal te worden. Dat betekent: gerecyclede materialen, minder verpakkingen – en minder accessoires. Dat Apple EarPods niet meer in de doos stopt, daar kan iedereen mee leven, denk ik. De eisen aan muziekkwaliteit zijn steeds hoger geworden en koop je een iPhone voor 800 euro, dan heb je meestal wel wat over voor een slimme koptelefoon.

Ik zie het afzien van een stroomvoorziening in de leveringsomvang echter als problematisch. Apple stelt dat vrijwel iedereen al tonnen USB-laders in huis heeft. Dat is misschien waar, maar het bedrijf verbergt twee belangrijke feiten. Ten eerste heeft de iPhone een snellaadfunctie van 20 watt. Dit is echter alleen mogelijk met een overeenkomstig krachtige voedingseenheid. Dus als je geen specifieke oplader voor de iPhone 11, een nieuwere iPad of een MacBook hebt, kun je de iPhone 12 waarschijnlijk niet snel opladen. Ten tweede levert Apple bij de iPhone 12 een USB-C naar Lightning-kabel. De meeste USB-laders hebben echter nog steeds een USB-A-uitgang. Om de kabel te kunnen gebruiken, is het daarom noodzakelijk om een ​​geschikte oplader aan te schaffen. Apple biedt dit natuurlijk direct als accessoire aan voor slechts 24,35 euro.

3. Geeft Apple de achterstand op?

Vorig jaar noemde ik de iPhone 11 een “facelift” omdat er nauwelijks nieuwe functies waren die het waard waren om over te praten. Bij de iPhone 12 kan ik deze kritiek alleen maar herhalen. De enige innovatie die volgens mij echt veel techniek van Apple heeft gekost, is 5G. Maar aangezien ik in een land woon dat bekend staat om zijn notoir slechte netwerkdekking en kwaliteit, besteed ik in ieder geval dit jaar en volgend jaar niet veel aandacht aan de nieuwe draadloze standaard.

>>>>>>Apple iPhone ACCU

>>>>>>>Apple iPhone 6S ACCU

>>>>>>>>>Apple iPhone 8 ACCU

Xiaomi Redmi 9, een kosteneffectieve smartphone met een grote batterij

Vooral de goedkope modellen, die een lange levensduur hebben en goed zijn uitgerust, zijn populair. Daaronder valt ook de Xiaomi Remi 9, die alleen op Prime Day 2020 door Amazon voor 129,90 euro wordt verkocht. Meestal moet u aanzienlijk meer betalen. Voor de prijs krijg je een solide instapmodel smartphone met een enorme batterij. Je kunt alleen een koptelefoon gratis krijgen bij Amazon. U heeft de keuze uit drie kleuren. Het is de versie met een royale 4 GB RAM en 128 GB intern geheugen. Voor de prijs krijg je meestal niet zoiets.

Maar ook de andere features van de Xiaomi Redmi 9 zijn indrukwekkend. Je krijgt een groot 6,53-inch full HD-scherm, een snelle octa-core processor en een 13 MP quad-camera waarmee je echt fatsoenlijke foto’s kunt maken. Het hoogtepunt is echter de 5.020 mAh-batterij, die zorgt voor een zeer lange looptijd. Uiteraard is er ook LTE met dual sim functionaliteit en is het geheugen uit te breiden met een microSD kaart. Android 10 is overigens al geïnstalleerd. Niemand heeft meer nodig met een smartphone.

>>>>>>XiaoMI ACCU
>>>>>>>XiaoMI RedMI HongMI Note 2 ACCU
>>>>>>>>>Xiaomi 9 MI9 ACCU

Apple lanceert Beats Flex-nieuws

De Beats Flex is nu verkrijgbaar in de Apple Online Store, dit zijn in-ear koptelefoons met een kabeltje tussen de oorstukken, die in vier kleuren verkrijgbaar zijn en slechts 48,65 euro kosten. Men spreekt van een sterke bas en een batterijduur tot wel 12 uur (er is ook de Apple W1-chip).

Het nieuwe model van Beats wordt geleverd met USB C, andere producten zoals de Powerbeats Pro kwamen met een Lightning-connector. Ik kan dat nog steeds begrijpen met iPhones, maar ik hoop dat Apple nu het USB C-pad voor alle koptelefoons zal gaan, aangezien dit de industriestandaard is.

De twee kleuren zwart en yuzu geel worden vanaf 21 oktober geleverd, de kleuren smoke grey en flame blue komen pas begin 2021.

>>>>>>Apple iPhone ACCU
>>>>>>>Apple iPhone 6S ACCU
>>>>>>>>>Apple iPhone 8 ACCU

4 stappen om het batterijniveau van de smartphone te herstellen

Ik ben altijd verbaasd over de batterijduur van mijn Android-smartphones in vergelijking met die van mijn iPhone. Een deel van de reden is dat ik ze minder gebruik, maar ik kan mijn Android-smartphones toch een paar dagen opzij leggen en een fatsoenlijke batterij terugkrijgen als de batterij van mijn iPhone leeg is.

1. Start de smartphone opnieuw op

Het is het snelste, gemakkelijkste en minst destructieve om als eerste te proberen. Op de meeste telefoons hoeft u alleen maar de aan / uit-knop ingedrukt te houden totdat de optie “Opnieuw opstarten” verschijnt.

Het is niet alleen een kwestie van het verhelpen van de lage autonomie van de batterijen. Dit lost de meeste problemen op die meestal worden aangetroffen!

2. Werk uw apps bij

Uw applicaties zijn niet geconfigureerd om automatisch te updaten? Een app die niet wordt bijgewerkt, is een veelvoorkomende oorzaak van een plotselinge en onverwachte leegloop van de batterij. Ga naar de Google Play Store, werk de apps bij die dit nodig hebben en kijk of dat kan helpen.

3. Android-update

Oké, ik weet het. Afhankelijk van de fabrikant kunnen updates ofwel regelmatig beschikbaar worden gesteld of beschikbaar zijn wanneer de hennen tanden hebben.

Maar het is het proberen waard: ga naar Instellingen> Systeem> Geavanceerd en zoek naar “Over telefoon”> of “Over tablet” of “Systeemupdates” of zelfs “Draadloze updates” “. Misschien heb je daar een paar dingen te doen!

4. Reset uw instellingen!

Dit is de nucleaire optie, omdat dit betekent dat u uw telefoon opnieuw moet instellen. Zorg ervoor dat u een back-up van uw gegevens heeft voordat u dit doet.

Meestal kunt u de reset-opties openen door naar Instellingen> Systeem> Geavanceerd> Reset-opties te gaan. Bij sommige smartphones moet u echter op de aan / uit-knop drukken en het volume hoger of lager zetten om dit te laten gebeuren, wat u met vallen en opstaan ​​kunt vinden (pas op, het is frustrerend!) Of door een onderzoek op internet.

Hoe de autonomie van smartphonebatterijen verlengen?

Couper les applications énergivores

Tous les smartphones intègrent une fonction qui permet de connaître les paramètres d’utilisation de la batterie. Pour retrouver la fonction, entrez dans les paramètres de votre smartphone et cliquez sur batterie. Vous verrez alors les différentes applications qui consomment votre batterie par ordre de grandeur. Tout ce que vous aurez à faire est de fermer les applications énergivores ou de désactiver les applications que vous n’utilisez plus.

Régler l’écran de votre smartphone

Qu’il s’agisse des smartphones, des appareils photo, l’écran reste la partie la plus énergivore. Normalement, il doit utiliser environ consommés 15% de votre batterie. Mais retenez que plus la définition de votre écran est haute, plus il sera gourmand.

Pour limiter au maximum la gourmandise de votre écran, calibrez-en la définition. Si vous utilisez un smartphone haut de gamme, merci de demeurer en Full HD. Pensez aussi à diminuer la luminosité. Plusieurs smartphones intègrent la luminosité automatique. Cette fonctionnalité permet au téléphone d’adapter la luminosité selon la lumière de l’endroit où vous vous trouvez. Pensez aussi à régler le téléphone pour qu’il se mette en veille après 5 secondes d’inactivité.

Mettez à jour vos applications
Très souvent, les mises à jour des applications, c’est pour corriger des bugs et améliorer les performances. De ce fait, la mise à jour de vos applications peut vous permettre de réduire la consommation de votre batterie. Mettez donc à jour vos applications. L’optimisation des performances vous permettra aussi de sauver quelques pourcentages de votre batterie.

Désactiver les vibrations

Les vibrations sont-elles activées sur votre téléphone ? Si oui, il serait plus judicieux de les désactiver si elles ne vous servent pas. N’est-ce pas pour éviter la sonnerie ? Alors, pourquoi ne pas mettre le téléphone sur silencieux ? En effet, les vibrations consomment plus la batterie que n’importe quelle autre mode. Aussi, il est parfois difficile de se rendre compte lorsque la vibration est activée et que l’on vous appelle. 4 appels en absence, alors que le téléphone est sur vibration, peuvent vous prendre environ 15% de votre batterie.

Couper le retour haptique

Le retour haptique, c’est cette vibration légère et ce son que l’on perçoit quand on appuie sur le clavier ou sur l’écran tactile du smartphone. S’il est activé, pensez à le couper. En effet, ce retour est aussi inutile et énergivore que les vibrations. Plus vous appuyez votre écran, plus ce retour consomme votre batterie.

Informatie over de prijzen van iPhone 12-modellen

De iPhone 12 mini heeft een 5,4-inch scherm en een vanafprijs van $ 699. De opslagopties variëren van 64 GB tot 256 GB. Kang beweert dat het zal worden geleverd met twee lenzen, een groothoek en een groothoek, en beschikbaar zal zijn voor pre-order op 6 of 7 november, met een releasedatum op 13 of 14 november.

De 6,1-inch iPhone 12 zou een startprijs van $ 799 kunnen hebben, met opslagopties variërend van 64 GB tot 256 GB. Het heeft dezelfde dubbele camera als de 12 mini’s en is beschikbaar voor pre-order op 16 of 17 oktober, met een releasedatum van 23 of 24 oktober.

Kang voorspelt een startprijs van $ 999 voor de 6,1-inch iPhone 12 Pro. Het zal beschikbaar zijn met geheugen van 128 GB tot 512 GB. Naast groothoek- en groothoekcamera’s heeft het een telelens met 4x optische zoom en een LIDAR-sensor voor augmented reality zoals op de iPad Pro. Pre-orders beginnen op 16 of 17 oktober, met een releasedatum op 23 of 24 oktober.

Een vervangende Apple iPhone accu kunt u hier kopen. Vrijwel alle modellen leverbaar ✔ Zonder verzendkosten ✔ Vlotte levering ✔ Altijd de beste kwaliteit.

Voorbeeld van de nieuwste geruchten over de iPhone 12: modellen, functies, bruikbaarheid

lanceringsevenement, dat vanwege de pandemie heel anders is dan de vorige, zijn er al verschillende geruchten en lekken die anticiperen op hoe de nieuwe Apple-smartphone eruit zal zien. Of beter gezegd, hoe ze zullen zijn: op 13 oktober zou de CEO van Cupertino Tim Cook zelfs vier iPhone-modellen kunnen aankondigen, evenals wat ander nieuws.

Fabuleuze vier
Op het Chinese sociale netwerk Weibo heeft gebruiker Kang gegevens en vorderingen gepubliceerd: hij is al bij andere gelegenheden betrouwbaar gebleken, en dus zijn zijn voorspellingen nu waarschijnlijk te geloven. Hier zijn ze: een iPhone 12 mini, een iPhone 12, een iPhone 12 Pro en een iPhone 12 Pro Max. Alle vier worden uitgerust met 5G-ondersteuning, en in de Amerikaanse versie zouden ze ook compatibel moeten zijn met de mmWave-standaard. Het Oled Super Retina XDR-display, voorheen exclusief voor Pro-modellen, zal deze keer beschikbaar zijn in het hele assortiment. Er is gelezen dat Apple de “ProMotion” -technologie van 120Hz zou introduceren in iPhone 12-modellen, maar het ziet er niet naar uit dat dit dit jaar zal gebeuren. Alle vier de iPhones kunnen Dolby Vision HDR-films opnemen.

Enkele van de meest opvallende veranderingen zullen in het ontwerp zitten: de randen mogen niet langer afgerond zijn zoals het geval is sinds de iPhone 6, maar met scherpe randen, zoals op de iPhone 4 of de nieuwere iPad Pro. Pro-modellen hebben een roestvrijstalen frame , terwijl het op de goedkopere modellen van aluminium zal zijn, voor- en achterkant van glas. Apple zou een nieuw “Ceramic Shield” gehard glas moeten gebruiken, dat beter bestand is tegen krassen en schade door vallen. De Pro-modellen zullen waarschijnlijk verkrijgbaar zijn in de gebruikelijke kleuren zilver, goud en grafiet (vervangt ruimtegrijs), maar er zal ook een blauwtint zijn die overeenkomt met het blauw dat is geïntroduceerd met Apple Watch Series 6. Voor niet-Pro iPhones is de beschikbare kleuren moeten zwart, wit, rood, blauw en groen zijn.