ChatGPT: OpenAI lanceert een AI verbeterde zoekmachine op de 9e mei, Google Trembling!

Voor ChatGPT getaggte zoekmachines is dit een realiteit geworden. Internetgebruikers vonden een URL, wat sterk aangeeft dat de domeinnaam gereserveerd is door OpenAI. Ondertussen verklaarde een duidelijk geïnformeerde X-gebruiker dat de lancering op 9e mei zal plaatsvinden.

In slechts enkele jaren heeft OpenAI voet gewonnen onder tech giganten, grotendeels dankzij het succes van ChatGPT. Daarom verbergt het bedrijf vandaag niet langer zijn bereidheid om wrijving met reuzen aan te gaan. Hoewel de verbinding met Microsoft steeds zwakker wordt, valt het Google direct aan. Er is momenteel echter geen officieel nieuws. Maar wantrouwen wordt steeds meer verboden.

Dit alles begon een paar maanden geleden toen informatiemedia meldden dat OpenAI een eigen zoekmachine aan het ontwikkelen was. Volgens mediabronnen zal dit laatste gedeeltelijk gebaseerd zijn op Microsoft’s oplossing Bing, terwijl het de kracht van kunstmatige intelligentie GPT brengt. Maar sindsdien is er geen nieuws meer. Totdat sommige internetgebruikers gingen zoeken en iets heel verbazingwekkends vonden.

Op Reddit meldde een gebruiker dat de domeinnaam search.chatgpt.com onlangs is gemaakt en geverifieerd. Helaas, wanneer u probeert daar te bereiken, de pagina toont geen inhoud. Eindelijk is het er bijna. Het bevat een mysterieus “niet gevonden”. Dit is niet onbelangrijk, want als de domeinnaam niet bestaat, zal de webbrowser een typische 404 fout weergeven.

Het belangrijkste is dat voormalig McKinsey consultant Pete Huang op zijn X (Twitter) account verklaarde dat de domeinnaam van kracht zal worden op de 9e mei en hij momenteel een technologiegerichte podcast host. Hij noemde zijn bron van informatie echter niet. Daarom is het het beste om een pincet te gebruiken om informatie te verkrijgen. Er begonnen echter aanwijzingen op te stapelen, wat misschien geen toeval is als de theoretische lanceringsdatum nadert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *