Samsung zou 6G nog sneller kunnen maken met deze technologie


Twee industriereuzen, Samsung en ARM, hebben zojuist een samenwerking aangekondigd die de toekomst van 6G, de volgende draadloze netwerkstandaard, kan helpen vormgeven.

In een gezamenlijke verklaring onthulde Samsung Research, de R & D-tak van Samsung Electronics, dat het de krachten had gebundeld met halfgeleider- en softwareontwerpspecialist ARM om te werken aan een cruciale softwaretechnologie die een cruciale rol zou moeten spelen bij de implementatie van 6G-netwerken: parallelle pakketverwerking.

Deze state-of-the-art techniek is ontworpen om grote hoeveelheden datapakketten te verwerken met behulp van een breed scala aan algoritmen terwijl informatie door een communicatienetwerk stroomt. 6G belooft een tijdperk in te luiden van datatransmissiesnelheden tot maar liefst 1 terabyte per seconde, en de mogelijkheid om deze enorme databelasting effectief te verwerken en te routeren zal van het grootste belang zijn.

Door samen te werken aan een open-sourceproject om parallelle pakketverwerkingstechnologie te ontwikkelen en te verfijnen, willen Samsung en ARM de evolutie ervan versnellen en ervoor zorgen dat het klaar is om te voldoen aan de vereisten van 6G wanneer netwerken van de volgende generatie eindelijk online gaan.

Zoals beide bedrijven opmerken, kan parallelle pakketverwerkingstechnologie een rol spelen bij het implementeren van de flexibele en efficiënte communicatiesystemen die nodig zijn om te voldoen aan de ongekende data-eisen van het 6G-tijdperk.

“In 6G-communicatie neemt het belang van softwaretechnologie toe. Innovatie is cruciaal in het omgaan met de enorme hoeveelheden gegevens die daaruit voortvloeien”, zegt Jinguk Jeong, executive vice-president van het Advanced Communications Research Center van Samsung Research. “Deze technische samenwerking met ARM is dus een belangrijke stap in de richting van de revolutie in parallelle verwerkingstechnologie”. Mohamed Awad, senior vice-president en chief executive officer van de infrastructuurafdeling van ARM, was het daarmee eens en wees op de rol die kunstmatige intelligentie (AI) zal spelen in de behoefte aan geavanceerde gegevensverwerkingsmogelijkheden.

Geen overstromingsmeldingen meer met deze nieuwe functie


Onlangs heeft veel wijzigingen aangebracht in de interface voor iOS- en Android-gebruikers. De populaire e-mailapp heeft een moderner ontwerp geïntroduceerd, met verbeteringen in de donkere modus en intuïtiever browsen. We konden zien dat de pictogrammen en knoppen opnieuw zijn ontworpen om het gebruik ervan te vereenvoudigen en het gemakkelijker te maken om naar berichten te zoeken. Ten slotte is de overgang tussen de verschillende gesprekken nu soepeler.

test momenteel een nieuwe functie in zijn bètaversie 2.24.11.13 op Android. Tot nu toe moesten gebruikers berichten handmatig controleren en markeren als gelezen, wat vervelend zou kunnen zijn, vooral voor degenen die dagelijks veel berichten ontvangen. Met de nieuwe functie die in ontwikkeling is, kan de ongelezen berichtenteller automatisch worden gereset telkens wanneer de applicatie wordt geopend.

WHATSAPP GAAT EINDELIJK VERMIJDEN DAT JE WORDT INGEZONDEN DOOR EEN GROOT AANTAL BERICHTEN
Met deze nieuwe functie wil het beheer van ongelezen berichten vereenvoudigen. Door deze optie kunnen gebruikers de ongelezen berichten-teller automatisch resetten telkens wanneer ze de applicatie openen. Deze functie is bedoeld om hen te helpen hun nieuwe berichten beter te beheren. Bovendien zal het de omvang van ongelezen meldingen verminderen en opnieuw beginnen met elke opening van de applicatie.

Deze update kan vooral nuttig zijn voor degenen die veel berichten ontvangen, vooral in groepsdiscussies. Het zorgt voor een betere organisatie van meldingen en prioritering van recente gesprekken. Door zich te concentreren op belangrijke nieuwe communicatie, zullen gebruikers voorkomen dat ze door veel ongelezen berichten worden ontvangen. Deze functie vermindert daarom de stress die gepaard gaat met het beheren van meerdere meldingen die vaak deze sectie binnendringen en door u in staat te stellen zich te concentreren op de meest relevante.

Redmi Pad Pro officieel: Xiaomi onthult een nieuwe Android-tablet voor slechts 329 euro

Xiaomi heeft zojuist de sluier opgeheven van een nieuwe aanraaktablet, de Redmi Pad Pro. Net als de smartphones van het merk, wil de Redmi Pad Pro een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Net voor de aankondiging van de Poco F6, F6 Pro en de eerste Poco Pad, heeft Xiaomi zojuist een andere tablet met Android gepresenteerd, genaamd Redmi Pad Pro. Deze laatste verbetert de formule die wordt aangeboden door de klassieke Redmi Pad sinds de release in 2022, en komt zichzelf positioneren als een high-end tablet in Redmi ’s catalogus.

De Redmi Pad Pro wordt gelanceerd op slechts 329 euro, iets meer dan de huidige Redmi Pad, oorspronkelijk aangeboden op 299 euro. Het technische gegevensblad is echter veel interessanter en zou veel nieuwe klanten, vooral gamers, moeten intrigeren. Lanceringsaanbiedingen maken uiteraard deel uit van het project om de prijs voor een paar dagen te verlagen. U zult genieten van bijvoorbeeld de tablet in zijn basisversie voor slechts 299 euro tot 2 juni.

Het belangrijkste voordeel van deze Redmi Pad Pro is het grote 12,1-inch scherm. Het gebruikt een 2,5K-definitie (2560 x 1600 pixels) maar vooral een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Het is daarom soepeler dan andere Xiaomi-tablets in hetzelfde segment. De maximale helderheid is 600 nits, de Dolby Vision-certificering maakt er deel van uit en vertrouwt voor bescherming op een Gorilla Glass 3-glas.

De Redmi Pad Pro wordt aangedreven door de Snapdragon 7s Gen 2-processor, waardoor hij ook veel betere prestaties kan leveren dan de Redmi Pad, vooral in games. Hij wordt geleverd met maximaal 8 GB RAM en 256 GB opslag.

De tablet wordt aangedreven door een grote batterij van 10.000 mAh, compatibel met snel opladen van 33 W. Wat betreft het fotogedeelte, Xiaomi is naar de eenvoudigste gegaan: een 8 MP-sensor aan de achterkant en een andere aan de voorkant.

Ondanks zijn kleine prijs gebruikt de Redmi Pad Pro 4 luidsprekers, 2 aan elke kant, wat een redelijk meeslepende geluidservaring zou moeten bieden. Het wordt geleverd met Android 14 en HyperOS 1.0, het nieuwe besturingssysteem van Xiaomi.

Gemini maakt het doorzoeken van uw overweldigende Google Foto ‘s-bibliotheek plotseling eenvoudig

Google heeft zojuist een gloednieuwe Gemini AI-geïnfuseerde zoekfunctie aangekondigd voor zijn populaire Photos-service, die deze op het podium laat zien tijdens zijn jaarlijkse I / O 2024-conferentie. De nieuwe zoekmogelijkheden van Google in Photos kunnen uw fotocollectie uitbreiden tot iets dat nog dichter bij een doorzoekbare database ligt.

Deze nieuwe functie wordt door het bedrijf aangeduid als Ask Photos with Gemini. Het belangrijkste uitgangspunt hier is het gebruik van de Gemini AI-modellen van Google, zodat u naar specifieke foto ’s in uw galerij kunt zoeken met een taal die natuurlijker en intuïtiever is.
Een nieuwe manier om al uw foto ’s te zoeken en te lokaliseren
“Vraag Foto ’s onthult die informatie voor u wanneer u vragen stelt over uw leven, zoals waar u vorig jaar kampeerde of wanneer uw vouchers verlopen. De multimodale mogelijkheden van Gemini kunnen de context en het onderwerp van foto ’s begrijpen om details eruit te halen”, zegt Google.

Google belicht vervolgens andere voorbeelden van zoekopdrachten in natuurlijke taal, waaronder ‘Welke thema ’s hebben we gehad voor Lena ’s verjaardagsfeestjes?’ en “Laat me de beste foto zien van elk nationaal park dat ik heb bezocht”.

Onder de motorkap volgt Ask Photos een meerstapsproces dat het identificeren van relevante zoekwoorden, plaatsen, mensen en datums omvat, het lezen van tekst in de afbeelding indien van toepassing en het bepalen van natuurlijke taal in verschillende contexten.
Bouwen bovenop de toch al solide basis van Google Foto ‘s
Google wijst er snel op dat de dienst Foto ’s een van de eerste producten in zijn portfolio was die AI in zijn kern bracht. Inderdaad, het bedrijf kwam vroeg aan bij het galerijindexeringsspel, waarbij Foto ’s lang in staat waren gezichten, huisdieren en locaties te herkennen.

De mogelijkheid opnemen om in uw achterstand van afbeeldingen te zoeken met verbeterde natuurlijke taal is opwindend en mogelijk een zeer krachtig hulpmiddel als het effectief wordt geïmplementeerd.

Wat betreft wanneer Ask Photos daadwerkelijk zal aankomen, hebben we helaas niet veel in de weg van een tijdsbestek om af te gaan. Google zegt dat de functie beschikbaar zal zijn om uit te testen ‘in de komende maanden’, en het is redelijk om aan te nemen dat het bedrijf het langzaam wil uitrollen om te testen op bugs en op algehele zoeknauwkeurigheid.

Techbedrijven, stop alsjeblieft met het mishandelen van onze retro-gadgets

Net toen de tijdgeest begon over te stappen van Apple ’s gepande iPad Pro hydraulische persadvertentie, kwam Google binnen en viel iets aan waar ik erg van hou. Toen ik Rose Yao, Google ’s geweldige VP of Product Management, vandaag het podium zag betreden bij Google I / O, was ik opgewonden om te zien dat ze mijn eigen draaitafel had – Audio-Technica LP120X – op een mobiele kar voor haar.

Sloeg de stylus zo hard op de draaiende plaat dat de toonarm van de plaat stuiterde en door de lucht zwaaide alsof hij wilde vragen: ‘Waarom zou je me dit aandoen?’ Het was hartverscheurend.
Stond Google op het punt een nieuwe audiotool aan te kondigen? Maar toen gebeurde het. Ze pakte de perfect uitgebalanceerde toonarm met de AT-VM95E-cartridge geïnstalleerd, zweefde deze over een draaiende 12 “LP en sloeg de stylus vervolgens zo hard op de draaiende plaat dat de toonarm van de plaat stuiterde en door de lucht zwaaide alsof ze wilde vragen: ‘Waarom zou je me dit aandoen?’ Het was hartverscheurend.

Grote technologie blijft “oude technologie” gebruiken om zijn punten te maken
Ik ben niet echt beledigd, maar ik vind het meer afleidend dan inspirerend
Hoewel ik de opwinding van het potentieel van een tool als generatieve AI in de creatieve wereld begrijp en deel, kunnen we dat potentieel misschien laten zien zonder instrumenten, platenspelers en schildersezels te verpletteren?
Google bracht het grootste deel van twee uur door met laten zien hoe AI muziek, kunst, fotografie en zelfs video kan maken. Hoewel ik begrijp en deel in de opwinding van het potentieel dat een tool als generatieve AI in de creatieve wereld heeft, kunnen we dat potentieel misschien laten zien zonder instrumenten, platenspelers en ezels te verpletteren? Als een kanttekening merkte ik dat de draaitafel verpletterd in de iPad-advertentie ook de Audio-Technica LP120X was, maar in de zeldzamere zilveren versie. Audio-Technica, wat geeft?
Ik hou van mijn retro gadgets zo veel als ik hou van mijn cutting-edge tech. Ik gebruik mijn iPad zo vaak als ik doe mijn Yamaha Keyboard, en ik luister naar mijn records ongeveer zo vaak als ik gebruik AI in verschillende toepassingen in mijn bedrijven. Moet ik de ene opofferen voor de andere? Er was iets diep en fatalistisch over die perfect gebalanceerde toonarm stuiteren rond zonder een groef om door te glijden, terwijl Yao gebruikte Gemini AI om haar te vertellen wat er mis mee was. Je ziet dat de toonarm was gebalanceerd, maar ingesteld op nul gram van het volgen van kracht, waardoor het rond stuiteren alsof in nul zwaartekracht.
Gelukkig, en ja, indrukwekkend genoeg, kon Gemini Yao precies vertellen wat het probleem was. Het was snel om te wijzen op trackingkracht als een van de weinige termen die nodig zijn om het probleem aan te pakken dat Yao had gecreëerd.

Voor mijn volgende truc
De demo die ik de volgende keer wil zien
Een AI-assistent die in realtime kan interpreteren wat u vraagt en wat het op video ziet en vervolgens vrijwel onmiddellijk nuttige antwoorden kan geven, is een ongelooflijk indrukwekkend staaltje techniek, maar laten we de volgende keer een demo of advertentiecampagne zien die zich onthoudt van misbruik, verpletterende of anderszins vernietigende symbolen van menselijk kunstenaarschap en prestatie. Rose Yao, je bent absoluut geweldig, maar als die platenspeler een veilig en liefdevol huis nodig heeft, zou ik dat graag faciliteren.

Heeft Google een A / R-bril in zijn I / O-demo gestopt?

Is Google Glass terug? Tijdens een video die de kracht van Google ’s Project Astra demonstreerde tijdens de jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie van Google I / O, kon de AI-agent een bril lokaliseren die hij eerder op een bureau had zien liggen. Naast een Apple, van alle dingen. Manier om je rivalen te promoten, Google.
Maar toen gebeurde er iets heel interessants. De persoon in de video legde de telefoon neer, zette de bril op en bleef Project Astra gebruiken. Dat klopt, dit was geen gewone bril, het was een AR-bril.
Wat kan de naamloze AR-bril doen?
Tijdens de video werd geen melding gemaakt van de bril, maar vanaf de korte tijd dat ze te zien waren, was het mogelijk om een paar dingen te verzamelen.
Ten eerste kon de drager vragen stellen over visuele informatie tijdens het dragen van de bril, dus er is zeker een camera aan boord. Ten tweede konden ze Project Astra vragen stellen via spraak, dus er is zeker een microfoon aan boord. Ten derde was er tekst zichtbaar op het scherm, wat aangeeft dat de bril informatie kan weergeven. En tot slot kon de drager gesproken reacties van de AI-agent horen, dus er is zeker ook een spreker aan boord.
Dit is gewoon Google Glass II, toch?
Nou ja en nee. Het is waar dat Google Glass veel van dezelfde functies had, waaronder een camera, microfoon, luidspreker en beeldscherm. Maar het had ook een belachelijke wig met het heads-up display, dat leidde tot de geniale bijnaam voor mensen die ze droegen: Glassholes.
De bril in de video van Project Astra zag eruit als een standaard zwarte bril, zonder merkbare bultjes of andere uitsteeksels. Op het eerste gezicht lijkt het erop dat deze nieuwe AR-bril vrijwel niet te onderscheiden zou zijn van een normale bril.
Heeft Google nog iets anders gezegd over de bril?
Google noemde de bril helemaal niet, dus het valt nog te bezien of dit slechts een vroeg prototype was, of dat Google echt een gloednieuw draagbaar AR-product heeft dat klaar staat om op de markt te komen. Op basis van hoe weinig fanfare ze hebben gekregen, vermoed ik dat we de nieuwe Google Glass niet snel zullen zien. Het is ook duidelijk dat het onwaarschijnlijk is dat Google ze in deze video zal laten zien, tenzij ze iets waren dat op een gegeven moment op de markt zal komen.

Dell: de persoonlijke gegevens van miljoenen klanten zijn gehackt, wat zijn de risico ‘s?

De privé-informatie van bijna 50 miljoen Dell-klanten is uitgelekt op internet. Welke precies? Wie wordt getroffen door piraterij? Hier is alles wat we weten.

Slecht weer voor persoonlijke gegevens. Cyberaanvallen zwermen over de hele wereld en ze nemen steeds alarmerender proporties aan. Het is vooral het aantal betrokken mensen dat huiveringwekkend is, vooral omdat niemand veilig is. X (Twitter) heeft bijvoorbeeld de informatie van 200.000 miljoen gebruikers laten glippen. En het is heel weinig in het licht van het grootste lek dat tot nu toe bekend is, dat culmineert in 26 miljard stukjes gehackte gegevens. Deze keer is het Dell die in de.

Verschillende klanten van het bedrijf ontvingen een e-mail waarin stond dat het bedrijf “een incident onderzoekt met een Dell-portaal, dat een database bevat met beperkte soorten klantinformatie over hun aankoop bij Dell”. Het bericht volgde op een hacker die eind april op een Dark Web-forum zei dat hij eigenaar was van die van de 49 miljoen klanten van het bedrijf. Alles suggereert dat ze hetzelfde zijn, maar welke?

DELL IS SLECHT VAN EEN MASSIVOUS GEGEVENSLEK, EEN ONDERZOEK IS IN PROGRESS
Het bedrijf zegt dat de persoonlijke gegevens waartoe hackers toegang hebben gehad voorlopig zijn:

Informatie over het (de) gekochte Dell product (en), inclusief het servicenummer, de beschrijving van het artikel, de besteldatum en de garantiegegevens.
Dell stelt dat dit niet “bank- of betalingsgegevens, e-mailadres, telefoonnummer of zeer gevoelige klantgegevens” omvat. Zoals het er nu uitziet, is het bedrijf “van mening dat er geen significante risico ’s zijn voor [zijn] klanten gezien het soort informatie dat ermee gemoeid is”. Toch is het hebben van een echte naam en adres in absolute termen niet onbelangrijk, hoewel hackers meestal niet zo ver gaan dat ze bij hun slachtoffers thuis aanbellen. Als u zich zorgen maakt (: u heeft de betreffende e-mail ontvangen), wijzig dan uw Dell-toegangswachtwoord voor de site bij twijfel.

ChatGPT: we weten wanneer de OpenAI-zoekmachine arriveert, het staat voor de deur


OpenAI staat op het punt een kunstmatige intelligence-powered zoekmachine te lanceren die klaar staat om rechtstreeks met Google te concurreren. De aankondiging, gepland voor maandag, ziet er strategisch geplaatst uit vlak voor de jaarlijkse Google I / O-conferentie.

Zoekmachines domineren al lang de manier waarop we het internet verkennen. In het hart van deze evolutie heeft OpenAI, bekend om zijn vooruitgang op het gebied van kunstmatige intelligentie, ChatGPT ontwikkeld. Dit programma is gebaseerd op een AI-model dat menselijke reacties op geschreven tekst kan genereren. Deze chatbot heeft de manier waarop we op het web communiceren veranderd door een nieuwe methode aan te bieden voor het online zoeken naar informatie.

Volgens bronnen die dicht bij de zaak staan, kan OpenAi op maandag 13 mei, vlak voor de start van de jaarlijkse Google I / O-conferentie, haar nieuwe zoekmachine aankondigen. Deze timing lijkt ingesteld om de impact van deze onthulling te maximaliseren. Met dit project probeert OpenAI niet alleen de aandacht van het publiek en de media te trekken, maar ook een geavanceerde en krachtige zoekoplossing te introduceren die de dominante positie van Google zou kunnen uitdagen.

Dit nieuwe OpenAI-aanbod komt in een bredere context waar verschillende bedrijven op zoek zijn om te innoveren in AI-assisted search. Zo heeft de startup Perplexity, opgericht door een voormalig medewerker van het bedrijf, al een zoekmachine opgezet die citaties en afbeeldingen rechtstreeks in zijn resultaten verwerkt. Deze belooft nog verder te gaan door citatie-verrijkte reacties uit verschillende bronnen te integreren.

Van zijn kant blijft Google zijn technologieën verfijnen door regelmatig verbeteringen aan te brengen in zijn kunstmatige intelligentiemodellen en zijn chatbot, Gemini. Het bedrijf experimenteert ook met wat het de generatieve zoekervaring noemt. Het is een nieuwe benadering van zoeken die het genereren van AI-inhoud combineert met traditionele zoekresultaten om meer complete, contextuele reacties aan gebruikers te bieden.

Geconfronteerd met de opkomst van deze nieuwe technologieën, overweegt Google zelfs om een deel van zijn zoekinnovaties betaald te maken. Het bedrijf intensiveert zo de concurrentie met OpenAI, dat zijn betalende gebruikers al geavanceerde functies biedt. Het landschap van zoekmachines staat dan ook op het punt een grote transformatie te ondergaan met de komst van deze nieuwe AI-technologieën.

Deze startup wil stoppen met hacken en heeft de middelen om haar ambities waar te maken

Er is een in het land van anti-piraterij agentschappen. Deze is erg jong, maar het is niet opgericht door zomaar iedereen en het presenteert zich als boven anderen, dat is alles.

De strijd tegen piraterij is al een aantal jaren op het internationale toneel. Er zijn verschillende coalities van rechthebbenden ontstaan, die grote namen uit bijvoorbeeld de film- of muziekindustrie samenbrengen. In de Verenigde Staten behoort de Motion Picture Association (MBA) tot de bekendste. Het heeft een echte gewapende arm voortgebracht die sinds de oprichting in 2017 in het nieuws is: de Alliance for Entertainment and Creativity (ACE). Het omvat Amazon, Canal +, Universal…

Zodra het officieel werd gemaakt, kondigde het bureau een kleur aan: ACE verklaarde hackers de oorlog. Het hekelde zelfs het delen van accounts op streamingplatforms lang voordat ze er zelf een einde aan maakten. Onder de opmerkelijke successen was de sluiting van de Uptobox hosting- en filesharing-site en de bijbehorende service Uptostream. Er zijn er nog meer en een specifieke naam wordt er heel vaak mee geassocieerd: Jan Van Voom, internationaal directeur van de strijd tegen MBA-piraterij. Of liever gezegd ex-. Hij verliet de vereniging om IP House op te richten, een zeer ambitieuze “startup”.

WIE IS ACHTER IP HOUSE, DIE AMBITIEUZE STARTUP DIE DE HITTING WIL BEËINDIGEN?
We hebben het over een startup, maar we moeten meteen het imago vergeten van een jong bedrijf vol goede wil dat naam probeert te maken. Naast Jan Van Voom heeft IP House als uitvoerend voorzitter nog een persoonlijkheid in de sector van de rechtenbescherming, Steve Francis. De man is al 25 jaar Amerikaans federaal recht. Hij heeft gediend als Associate Executive Director of Homeland Security Investigations (HSI) en directeur van het National Intellectual Property Rights Coordination Center (IPR Center). Twee namen werken regelmatig in grootschalige anti-piraterij acties.

Gefinancierd door een “geavanceerde Amerikaanse investeringsmaatschappij”, heeft IP House al een goed gevuld team. “Er zijn verschillende eerste overnames gedaan, waardoor het nieuwe bedrijf meer dan 250 professionele onderzoekers, analisten en specialisten op het gebied van intellectueel eigendomsrecht heeft […]. Wat haar klanten betreft, het onthult geen lijst, maar heeft er al meerdere. Ze “zijn al tientallen jaren gevestigd en bedienen een breed scala aan klanten”, variërend “van farmaceutische bedrijven tot thuiselektronica tot luxe kleding, de auto-industrie en vele anderen”, zegt Van Voom.

Het onderscheidende kenmerk van IP House, en wat het als uniek presenteert in zijn branche, is dat het alle aspecten van film, muziek en andere bescherming omvat. “We zijn de eerste en enige entiteit ter wereld die end-to-end biedt beschermingsdiensten… van preventie tot onderzoek tot wetshandhaving, met een focus op data-based oplossingen. Er zijn veel eenmalige oplossingen en velen zeggen dat ze global / international zijn, maar dat zijn ze niet “.

Volgens Jan Van Hoom, die in staat is geweest om “met veel bedrijven over de hele wereld te praten”, is dit precies wat ze zoeken, een soort “one-stop-shop om zich bezig te houden met alles wat te maken heeft met de kwestie van intellectueel eigendom”. Op papier heeft IP House de middelen om deze opmerkingen te ondersteunen, maar we mogen niet vergeten dat het zichzelf net heeft gelanceerd en dat het nog geen significante aandelen in zijn portefeuille heeft.

De managers van het bedrijf hebben ondanks alles veel vertrouwen. Tussen hun eerdere ervaringen, de financiële en personele middelen die ze hebben en niet te vergeten een zichtbaar volledig klantenbestand, is het veilig om te wedden dat het niet lang zal duren voordat we vernemen dat IP House erin geslaagd is grote piratensites of -diensten neer te halen.

Huawei reprend sa position de leader sur la photo, le Galaxy Z Fold 6 va changer de design, le récap

Na de eerste 3D-weergaven van de aankomende Galaxy Z Fold 6, laat een ander beeld onthuld door een fabrikant van smartphonehoesjes zien dat het opvouwbare ontwerp van Samsung heel anders zal zijn dan zijn voorganger.

Geïnteresseerd in de aankomende Galaxy Z Fold 6 van Samsung, maar je weet niet of deze aan je verwachtingen zal voldoen? Gelukkig is internet er. En ja: zoals nu de gewoonte ****** bijna alle informatie over de mobiel gelekt op het web. Zo zijn er punten die tegenvallen zoals de laadsnelheid beperkt tot 25W, of de fotosensoren die dezelfde moeten zijn als die van de Z Fold 5. Aan de andere kant zou het scherm van de Z Fold 6 een goede verrassing zijn.

Maar afgezien van deze puur technische overwegingen, is er nog steeds een essentieel element dat niet over het hoofd mag worden gezien: hoe zal de opvouwbare smartphone eruit zien? Maak je geen zorgen, het ontwerp is ook voor tijd onthuld, evenals de kleuren waarop het recht zal hebben. Toen merkten we een duidelijke verandering ten opzichte van de Z Fold 5. Geen afgeronde randen en gebogen plaat meer, geen afvlakking en meer hoekige hoeken. Degenen die het absoluut niet leuk vinden, hopen nog steeds dat de renderings verkeerd zijn. Sorry dat ik je teleurstel als je in dit geval bent, een ander lek bevestigt ze.

HET ONTWERP VAN SAMSUNG ‘S GALAXY Z FOLD 6 ZAL ZEER ANDERS ZIJN DAN DE VORIGE
In een post op X (Twitter) sinds verwijderd, onthult de Amerikaanse smartphonehoesfabrikant Thinborne een 3D-weergave van de Galaxy Z Fold 6 door erop te wijzen dat zijn ontwerp aansluit bij dat van de iPhone 15. De vergelijking is waard wat het waard is, maar er moet worden opgemerkt dat de volgende opvouwbare smartphone van Samsung inderdaad rechthoekiger is dan zijn voorganger.