Deze nieuwe elektrische fiets belooft 120 kilometer te rijden, wie zei het beter?

velo electrique cowboy

Cowboy heeft de Cowboy Cross gelanceerd, een all terrain elektrische fiets beschikbaar in zowel hoge als lage spanwijdte versies. Dit model is speciaal ontworpen voor avontuurlijke liefhebbers en stedelijke pendelaars en biedt comfort en veelzijdigheid op verschillende wegoppervlakken, met een rijbereik van maximaal 120 kilometer.

Elektrische fietsen zijn een van de meest milieuvriendelijke mobiele alternatieven en worden steeds populairder. Miloo’s samenwerking met Nespresso, waarbij gerecyclede koffiecapsules worden gebruikt voor de productie van elektrische fietsen en andere innovatieve initiatieven, toont aan dat de industrie zich steeds meer inzet voor duurzaamheid. Deze methode combineert circulaire economie en duurzaam transport en stelt een nieuwe ontwerpmethode voor voor elektrische voertuigen die voorrang geeft aan recycling van materialen.

Daarnaast breidt de overheid de steun voor deze vorm van schoon vervoer uit door fietsbonussen uit te breiden naar de aankoop van gebruikte auto’s, om een breder publiek aan te moedigen om groener en handiger vervoer te hebben. In de kern van deze groene revolutie heeft Cowboy de Cowboy Cross gelanceerd, een elektrische fiets ontworpen om je de stad uit te voeren. Met indrukwekkende autonomie en de mogelijkheid om zich aan te passen aan verschillende terreinen, nodigt dit model gebruikers uit om nieuwe perspectieven buiten het stadscentrum te verkennen en biedt comfortabele langeafstandsreizen.
Cowboy heeft een volledig elektrische fiets gelanceerd die 120 kilometer kan afleggen
Cowboy staat bekend om zijn stedelijke elektrische fietsen en heeft de Cowboy Cross gelanceerd, een off-road model gericht op een breder scala aan gebruikers. Deze fiets is ontworpen voor veelzijdigheid, waardoor hij zowel comfortabel als geschikt is voor lange afstanden. Dit nieuwe model heeft unieke kenmerken zoals omgekeerde voorwielophanging en brede banden, die het rijden op verschillende terreinen kunnen optimaliseren en naar verwachting zal voldoen aan de verschillende behoeften van rijders. Schoon design blijft trouw aan de esthetiek van het merk. Sommige technologische innovaties zijn gericht op het minimaliseren van onderhoud, zoals het ontbreken van mechanische tandwielen en beschermde kabels in het frame.

Er zijn twee versies van het aluminium frame, het bovenste en onderste kruis. Het biedt een keuze voor elke fietser, ongeacht hun voorkeuren of vorm. Deze elektrische fiets is verkrijgbaar in drie kleuren om uit te kiezen en wordt geleverd met een achterbagagerek. Qua autonomie, vergeleken met andere fietsen van het merk, is de batterij met 50% gestegen en kan 120 kilometer per lading afleggen. De lanceerprijs is vastgesteld op 3499 euro, die later zal stijgen tot 3999 euro. Als aanvulling op deze nieuwe volledig elektrische fiets heeft Cowboy “Check My Bicycle” gelanceerd, een geavanceerde diagnostische tool die zijn mobiele toepassingen verrijkt. Deze functie stelt gebruikers in staat om de conditie van hun fietsen in real-time te monitoren, gedetailleerde analyses en onderhoudsaanbevelingen te geven en de duurzaamheid en prestaties van het nieuwe model te optimaliseren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *