Windows 11 22H2, Microsoft-besturingssysteem update voor pc’s beschikbaar: alle nieuwe functies

Met de herfst komen er updates voor alle besturingssystemen. Na die van Apple, iOS 16 aan de leiding (hier zijn alle trucs die je moet weten), is het tijd voor nieuws ook voor Microsoft, die de langverwachte jaarlijkse update van Windows 11, code 22H2 (die staat voor de tweede helft van 2022) gepresenteerd in juni 2021 en beschikbaar sinds 5 oktober. Grotere gebruiksvriendelijkheid, verbeterde flexibiliteit van bepaalde functies, een focus op productiviteit, creativiteit en toegankelijkheid, en een focus op werkbeveiliging zijn de sleutelwoorden van de update die het bedrijf uit Redmond heeft uitgebracht. Windows 11 2022 is beschikbaar in 190 landen wereldwijd, waaronder Italië. Sommige van de aangekondigde nieuwigheden zullen echter pas in de komende weken operationeel zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *