AirPods Pro 2, het hoesje

De afmetingen van de kast zijn precies hetzelfde als die van de eerste generatie, maar het gewicht gaat met 5 gram omhoog (50 g totaal). De eerste generatie AirPods Pro passen perfect in het nieuwe hoesje, maar denk er niet aan om dit te doen, want dan werkt de associatie tussen het hoesje en de hoofdtelefoon niet.Het is echter vrij eenvoudig om onderscheid te maken tussen de twee generaties AirPods Pro. Dit is een oplossing die veel fabrikanten van derden hadden toegepast op beschermhoesjes voor AirPods en die Apple nu rechtstreeks toevoegt aan het hoesje, dat tevens fungeert als oplaadstation voor de oortjes. Op dit moment verkoopt Apple niet direct een officiële lanyard en desgevraagd tijdens een briefing vertelde een vertegenwoordiger van het bedrijf dat dit niet in de pijplijn zit, althans niet op korte termijn. In de Apple Store is echter al een compatibel product te koop en op Amazon en andere online marktplaatsen zullen er ongetwijfeld nog veel meer komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *