Huawei P40 PRO, eersteklas fotografie en design

Critici zijn het erover eens dat de hardware van de P40 Pro van de allerhoogste kwaliteit is en prees het ontwerp van het verbluffende quad-curve oneindige display, de krachtige batterij en de Leica Ultra Vision quad-camera. Het maken van ongelooflijke foto’s kost zo weinig moeite dat het wordt geprezen door DXOMARK, de TIPA Award 2020 in de categorie “Beste smartphone met camera” en meest recentelijk de prijs “EISA Smart Camera 2020-2021”. .
Techenthousiasten verheerlijken Huawei-processors al enkele jaren en de 5G Kirin 990-chipset is ontworpen om niet oververhit te raken en om zijn snelheid te behouden. Het 90Hz-scherm zorgt voor een ongelooflijk, meeslepend beeld over het hele OLED-scherm. En het is zowel water- als stofbestendig. Het brekende matte glas en de zilveren frost-afwerking accentueren een gevoel van diepte dat elegantie uitstraalt.
De Leica Ultra Vision Quad Camera functioneert als een zeer uniform systeem en stelt u in staat om dag en nacht opnamen te maken, ongeacht of het onderwerp dichtbij of ver weg is. De telefoon heeft een 50 MP Ultra Vision-camera, een 12 MP camera met telelens, een 40 MP groothoekcamera en een 3D-dieptesensor. Maar laat je daar niet door intimideren, de vier camera’s werken intelligent samen, waardoor je jezelf kunt uitdrukken door middel van ‘point and shoot’-functionaliteit en 4K-video.
Maak moeiteloos een foto of video om de magische mogelijkheden van de camera van deze telefoon te testen. We hebben het over 50x zoom, kunstmatige intelligentie die ongewenste voorbijgangers uit de foto verwijdert en audiozoom voor het opnemen van video’s van veraf. Combineer dat met zijn waanzinnig krachtige batterij en je zult snel zien waarom de P40 Pro de regels van het spel verandert.
>>>>>>Huawei Accu

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *