De eerste PlayStation State of Play van 2024 streamt woensdag om 5u ET

Sony’s PlayStation-divisie heeft zijn eerste State of Play-evenement voor 2024 voorbereid, dat woensdag om 5u00 ET zal streamen. Het bedrijf belooft een looptijd van 40 minuten en dekking van meer dan 15 aankomende titels.
Sony zegt dat twee van de geprofileerde games Stellar Blade en Rise of the Ronin zullen zijn. Stellar Blade, voorheen Project Eve genoemd, staat al een tijdje op onze radar, en het is ongeveer 18 maanden geleden dat we een update kregen. De PS5-exclusive zou in 2023 in de winkel komen, dus we hebben een releasedatum en een nieuwe trailer die meer beelden van de komende actie RPG laat zien. Voor wie de score bijhoudt, verscheen de eerste teaser trailer voor Stellar Blade ver terug in 2019.
Rise of the Ronin is een historische actie RPG van Team Ninja, de ontwikkelaar achter Nioh. Het spel speelt zich af in 1863, tijdens het Japanse Bakumatsu tijdperk, en je speelt als een zwervende Ronin. Verwacht tal van third-person melee gevechten en prachtige visuals. Je zult het in handen kunnen krijgen op maart 22, dus verwacht een soort laatste trailer.
Dit zijn de enige twee bevestigde games die tijdens de stream van deze week in de schijnwerpers komen te staan, waardoor meer dan dertien onbekend blijven. Er zijn het hele weekend geruchten over wat er nog meer op de agenda staat. Deze lekken suggereren dat de stream ook Death Stranding 2, Final Fantasy 7 Rebirth, een remaster van Sonic Generations, een remake van Silent Hill 2 en een nieuw Metro-spel zal bevatten. Zoals alle lekken, neem deze informatie met een korrel zout. Maar de originele lekker heeft de datum van het evenement nageld, dus dat is er.
Je kunt het bekijken via de officiële PlayStation-site. Het zal ook beschikbaar zijn op de YouTube-, TikTok- en Twitch-kanalen van het bedrijf. Sony belooft informatie over zowel PS5 exclusives als aankomende PS VR 2-games.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *