Krijgt de Apple iPhone 14-serie het langverwachte punch-hole-display?

Nog voor de release van Apple’s iPhone 13-serie (voorlopige naam), die in 2021 wordt verwacht, is er al een nieuw gerucht opgedoken over de iPhone 14-serie (voorlopige naam).

Volgens Ming-Chi Kuo, een analist die gespecialiseerd is in Apple-gerelateerde lekken, zullen sommige of alle modellen van de iPhone 14-serie de inkeping (de inkeping aan de bovenkant van het voorste scherm) elimineren en een ponsgat aannemen. De punch hole, zoals het luidt, is een bijna schermvullend ontwerp dat het scherm rond de frontcamera vult, waardoor het lijkt alsof er één gat in het scherm zit. Als er geen problemen zijn met deze implementatie, zal de iPhone 15-serie (voorlopige naam) een volledig scherm hebben zonder inkeping of ponsgat.

Ongeacht de authenticiteit van zijn verklaring, zijn er veel gebruikers die denken dat de inkeping een belemmering is, en als de iPhone met punch hole design echt wordt geboren, zal het een van de meest populaire modellen in de serie zijn. Voorlopig zullen we moeten wachten op officiële updates.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *