De eerste pre-orders voor de voorverkoop van de iPhone 12 zijn twee keer zo groot als die van de iPhone 11

Volgens Kuo’s schattingen zou Apple pas op 16 oktober tussen de 1,7 en 2 miljoen iPhone 12 hebben verkocht, of op de eerste dag waarop de voorverkoop van de nieuwe iPhone werd gelanceerd. Aan de andere kant kon Apple vorig jaar slechts tussen de 500.000 en 800.000 stuks van de nieuwe iPhone 11 plaatsen. Dit zijn ook in dat geval cijfers geschat door derden, sinds Apple vanaf 2018 is gestopt met het bekendmaken van de officiële verkoopcijfers van zijn smartphonelijnen.

Wat betreft de voorverkoop van het hele eerste weekend van pre-orders, geeft CNBC aan dat er in totaal 9 miljoen bestellingen zijn geplaatst voor de twee iPhone 12 die op pre-order zijn geplaatst, terwijl bij iPhone 11 12 miljoen pre-orders zijn geplaatst. Wel moet gezegd worden dat wat betreft de nieuwe line-up volgende maand twee nieuwe modellen binnenkomen, waaronder de goedkopere iPhone 12 mini. Heel interessant is volgens Kuo de grote vraag die Apple heeft gezien bij het iPhone 12 Pro-model.

iPhone 12 Pro behaalde in feite een succes dat boven de verwachtingen van Apple lag voor de eerste dagen van de voorverkoop, ondanks de catalogusprijs boven de 1000 dollar en het relatief niet zo fundamentele nieuws voor het grote publiek. In vergelijking met iPhone 12 heeft het dezelfde diagonaal voor het display, een telecamera (afwezig op de iPhone 12), een LiDAR-sensor, grotere opslagruimte en de mogelijkheid om portretten te maken in de nachtmodus.

>>>>>>Apple iPhone ACCU
>>>>>>>Apple iPhone 6S ACCU
>>>>>>>>>Apple iPhone 8 ACCU

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *