{{ numbers }}
{{ singletotal }} €
Afrekenen
IA-BP210E

Opmerking: Zorg ervoor dat het door u bestelde product compatibel is met het merk, model en onderdeelnummer van uw apparaat.

Accu voor Samsung IA-BP210E ,Camera accu 3.7V 7.6Wh/2060mah

Rate: Gratis verzending
Accu voor Samsung IA-BP210E

Bijna 50% goedkoper dan de originele accu (zonder verschil in kwaliteit).
Deze nieuwe Accu Samsung IA-BP210E met hoge capaciteit biedt meer capaciteit dan de standaard systeem batterij. Lagere prijs, tot 30% korting! Langere levensduur van de batterij, zonder geheugeneffect. batterij IA-BP210E verstreken strenge kwaliteits borgings procedures en bereiken van internationale veiligheidsnormen CE, UL Listed zijn, en/of ISO 9001/9002 certification.100% compatibel met originele IA-BP210E batterij.

  • Conditie: Nieuw
  • Productcode: ECN12230_Oth
  • Merk: Samsung
  • Type: Li-ion
  • Capaciteit: 7.6Wh/2060mah
  • Voltage: 3.7V
  • Onderdeelnummer (p/n): IA-BP210E
Onze prijs: € 31.47

op voorraad en direct leverbaar!

Aantal:
* Lange accuduur - dankzij de Modernste lithiumtechnologie zonder memory effect.
* Gegarandeerde veiligheid: bescherming tegen kortsluiting, overhitting en overspanning.
* Elke merkcel wordt apart getest om aan professionele eisen te voldoen.

Deze Samsung IA-BP210E batterij is compatibel met batterij modellen Samsung SMX-F40 SMX-F44 HMX-H200 HMX-H204 HMX-H205 HMX-S10 HMX-S15 HMX-S16.Het is gemaakt met hoogwaardige Li-ion cellen, wat zorgt voor optimale prestaties en met een stroomcapaciteit van 7.6Wh/2060mah 3.7V. Gemaakt onder strikte kwaliteitscontrole, is de batterij getest en gecertificeerd om veilig te zijn voor u en uw apparaat. Bij aankoop van dit product, krijgt u een garantie van 12 maanden en kunt u deze binnen 30 dagen na aankoop aan ons retourneren voor een volledige terugbetaling van het aankoop bedrag.

Technische Specificaties:

SKU KIESACCUECN12230_Oth
Garantie 12 Maanden,30-Dagen Geld-Terug Garantie
Geschikt voor toepassing Camera accu
Categorie Accu's
Capaciteit 7.6Wh/2060mah
Voltage 3.7V
Artikelconditie Nieuw
Merk Samsung

Dit product is compatibel met:

Dit product is geschikt voor de:

Samsung SMX-F40 SMX-F44 HMX-H200 HMX-H204 HMX-H205 HMX-S10 HMX-S15 HMX-S16

Veiligheid Eerst

Informatie van Samsung IA-BP210E Accu

Al onze li-ion vervangen voor Samsung IA-BP210E zijn getest en zijn 100% compatibel / passen bij de oorspronkelijke fabrikant.

Deze hoogwaardige Samsung IA-BP210E Camera accu is ontworpen met de hoogste controlenormen. Presenteert interne printplaten met slimme chips (bescherming tegen onbalans in de cellen, bescherming tegen thermische lekkage, bescherming tegen overladen, bescherming tegen ontlading, bescherming tegen hoge en lage temperaturen) en milieuvriendelijke materialen zonder lood of kwik. Elke vervangende batterij voor Samsung IA-BP210E was gecertificeerd van CE, UL, ROHS, ISO9001 / 9002 en onderworpen aan strenge veiligheidstests. Deze Samsung IA-BP210E Accu vervangende kan gedurende meer dan 600 tot 800 cycli worden opgeladen / ontladen.

Hoe gaat mijn Samsung IA-BP210E Camera accu langer mee?

1. Stel de batterij Samsung IA-BP210E niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de Samsung IA-BP210E Camera accu en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Samsung IA-BP210E batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de IA-BP210E batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

Veelgestelde vragen over de Samsung IA-BP210E accu

Hoe moet ik een Samsung IA-BP210E accu gebruiken?

Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. De lithium-ion accu hoeft geen 'geheugen' op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu's wel het geval was. U kunt de accu gewoon opladen wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door slijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 50% opladen en niet voor 100%.

Hoe gaat een Samsung IA-BP210E accu het langst mee?

Enkele belangrijke factoren die de prestaties van de Samsung IA-BP210E accu nadelig kunnen beïnvloeden zijn:

Slijtage - Elke accu slijt in de loop der tijd. De levensduur van een Samsung IA-BP210E accu verschilt per type, maar bij goed gebruik kan een accu tot ongeveer 5 jaar een goede capaciteit blijven leveren.

Hoge temperatuur - Regelmatige blootstelling aan een te hoge temperatuur kan schadelijk zijn voor uw accu. Dit kan optreden als uw laptop van binnen stoffig is. Probeer uw laptop zo stofvrij mogelijk te houden om uw accu te sparen.

Diepontlading - Als de accu helemaal leegloopt en enige tijd niet gebruikt wordt, kan deze in diepontlading terechtkomen. Hierdoor kan de accu zichzelf helemaal uitschakelen. Laat de accu daarom bij voorkeur nooit helemaal tot 0% leeglopen. Zorg dat de accu tenminste 40% lading bevat wanneer u laptop een tijd niet meer gaat gebruiken.

De Samsung IA-BP210E batterij van het Nederlandse merk Kiesaccu.com heeft een capaciteit van Samsung SMX-F40 SMX-F44 HMX-H200 HMX-H204 HMX-H205 HMX-S10 HMX-S15 HMX-S16, wat maximaal is voor dit type apparaat. Bovendien is de batterij voorzien van A-grade energiecellen wat zorgt voor een extra lange levensduur. De accu kan tot wel 1000 laadcycles doorlopen.

Deze Samsung IA-BP210E accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen. De accu is daarom ook voorzien van 1 jaar volledige garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

Met deze accu van uitstekende kwaliteit kunt u ongestoord werken, apps gebruiken of surfen op uw Asus tablet. De accu voor heeft een capaciteit van 7.6Wh/2060mah en is beveiligd tegen overladen en kortsluiting. Tevens is er geen kans op het geheugen-effect (luie accu). De accu is geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen (ISO9001 norm) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Gebruikstips voor de accu voor Samsung IA-BP210E

De accu's van Kiesaccu.com zijn voorzien van de Lithium-Ion techniek. Dit is ook het geval bij de accu voor IA-BP210E. Deze accu's hebben als voordeel dat ze op ieder moment opgeladen mogen worden. Het is dus niet noodzakelijk om de accu volledig leeg te laten lopen, voordat je de laptop weer aansluit op het stroomnet.

Er zijn een paar tips om de levensduur van de accu voor Samsung IA-BP210E te verlengen. Het eerste advies is om de laptop zo weinig mogelijk aan hitte bloot te stellen. Hitte zorgt voor extra slijtage. Laat je laptop dus niet achter in warme omgevingen. Daarnaast raden we aan de accu op te laden, zodra het energieniveau onder de 20% daalt. Voorkom in elk geval volledige ontlading om schade aan de accu te voorkomen. Tot slot raden we aan te werken in energiebesparende modus. Op deze manier worden de componenten in een energiebesparende stand gezet, waardoor je langer kunt werken op een acculading.