Nederlands beste online accu winkel
info@kiesaccu.com
{{ numbers }}
{{ singletotal }} €
Afrekenen

FAQ

Frequently Asked Questions
Hoe vind ik de juiste laptop accu?
U kunt uw laptop accu eenvoudig vinden aan de hand van het laptop model. U vindt het model van uw laptop op een sticker aan de onderzijde van de laptop. U kunt uw laptop accu ook vinden aan de hand van het onderdeelnummer. Dit vindt u onderop de accu wanneer u deze uit de laptop verwijderd heeft. In veel gevallen wordt het onderdeelnummer voorafgegaan door Replace (with):, Spare: of P/N:. U kunt het model van uw laptop of het onderdeelnummer van uw accu invullen in onze zoekfunctie en u vindt direct de juiste accu voor uw laptop.
Ik heb de juiste adapter gevonden maar mijn laptop model staat niet aangegeven in de lijst met geschikte laptops?
Het overzicht van geschikte laptops is met zorg samengesteld maar helaas niet altijd compleet. Bij twijfel kunt u naar de adapter partnumbers kijken of contact met ons opnemen.
Wat betekent het mAh op mijn accu?
mAh is de afkorting van milliampère-uur. Dit is de eenheid die de capaciteit van de laptop accu aangeeft. Hoe hoger dit getal is, hoe langer u gebruik kunt maken van uw laptop zonder dat deze opgeladen hoeft te worden.
Wat is de capaciteit in detail?
De capaciteit is de hoeveelheid energie die maximaal in de accucellen opgeslagen kan worden. Hoe hoger dit getal is, hoe langer de accu de laptop van stroom kan voorzien.
Hoeveel garantie zit er op mijn product?
De standaard garantie op alle producten in de webshop bedraagt 1 jaar. 30 dagen niet goed, geld terug garantie.
Hoe weet ik of de laptop accu past?
Wanneer u de laptop accu gevonden heeft op een identiek onderdeelnummer of op uw laptop modelnummer, weet u zeker dat u de juiste accu gevonden heeft. Wij raden u aan te controleren of het voltage niet meer dan 1,5V afwijkt voordat u de accu besteld. Mocht dit verschil wel groter zijn, kunt u het best zoeken naar een accu met het juiste voltage.
Op welke manieren kan ik afrekenen?
U kunt betalen via Ideal en bankoverschrijving.