{{ numbers }}
{{ singletotal }} €
Afrekenen
BPS-2N

Opmerking: Zorg ervoor dat het door u bestelde product compatibel is met het merk, model en onderdeelnummer van uw apparaat.

Nokia BPS-2N accu voor Nokia 6310i 6310 6210 5110 6110 7110

Dit product wordt gratis verzonden!

Binnen 24 uur verzonden !
Accu voor Nokia BPS-2N - korting tot 35%

Mobiele telefoon accu voor Nokia BPS-2N.De oplaadbare ontwerp met bescherming tegen overbelasting zorgt voor langdurig gebruik. 100% compatibel, beloofd om te voldoen aan of overtreffen OEM specificaties met 30 dagen niet goed geld terug garantie en 1 jaar garantie!

  • Productcode: PUECN11967_Te
  • Merk: Nokia
  • Technologie: Lithium-Ion
  • Capaciteit: 1000mAh
  • Voltage: 3.6V
Prijs : € 18.00

op voorraad en direct leverbaar!

Aantal:
* Gegarandeerde veiligheid: bescherming tegen kortsluiting, overhitting en overspanning
* Lange accuduur - dankzij de Modernste lithiumtechnologie zonder memory effect
* 100% compatibele vervanging voor uw originele accu

Deze Nokia BPS-2N batterij is compatibel met batterij modellen Nokia 6310i 6310 6210 5110 6110 7110.Het is gemaakt met hoogwaardige Li-ion cellen, wat zorgt voor optimale prestaties en met een stroomcapaciteit van 1000mAh 3.6V. Gemaakt onder strikte kwaliteitscontrole, is de batterij getest en gecertificeerd om veilig te zijn voor u en uw apparaat. Bij aankoop van dit product, krijgt u een garantie van 12 maanden en kunt u deze binnen 30 dagen na aankoop aan ons retourneren voor een volledige terugbetaling van het aankoop bedrag.

Technische Specificaties:

SKU KIESACCUPUECN11967_Te
Garantie 12 Maanden,30-Dagen Geld-Terug Garantie
Geschikt voor toepassing Mobiele telefoon accu
Categorie Accu's
Capaciteit 1000mAh
Voltage 3.6V
Artikelconditie Nieuw
Merk Nokia

Dit product is compatibel met:

Dit product is geschikt voor de:

Nokia 5110 5130 5180 6110 6150 6180 6210 6310 6340 7110

Informatie van Nokia BPS-2N Accu

Al onze li-ion vervangen voor Nokia BPS-2N zijn getest en zijn 100% compatibel / passen bij de oorspronkelijke fabrikant.

Deze hoogwaardige Nokia BPS-2N Mobiele telefoon accu is ontworpen met de hoogste controlenormen. Presenteert interne printplaten met slimme chips (bescherming tegen onbalans in de cellen, bescherming tegen thermische lekkage, bescherming tegen overladen, bescherming tegen ontlading, bescherming tegen hoge en lage temperaturen) en milieuvriendelijke materialen zonder lood of kwik. Elke vervangende batterij voor Nokia BPS-2N was gecertificeerd van CE, UL, ROHS, ISO9001 / 9002 en onderworpen aan strenge veiligheidstests. Deze Nokia BPS-2N Accu vervangende kan gedurende meer dan 600 tot 800 cycli worden opgeladen / ontladen.

Hoe gaat mijn Nokia BPS-2N Mobiele telefoon accu langer mee?

1. Stel de batterij Nokia BPS-2N niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de Nokia BPS-2N Mobiele telefoon accu en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Nokia BPS-2N batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de BPS-2N batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

Veelgestelde vragen over de Nokia BPS-2N accu

Hoe moet ik een Nokia BPS-2N accu gebruiken?

Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. De lithium-ion accu hoeft geen 'geheugen' op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu's wel het geval was. U kunt de accu gewoon opladen wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door slijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 50% opladen en niet voor 100%.

Hoe gaat een Nokia BPS-2N accu het langst mee?

Enkele belangrijke factoren die de prestaties van de Nokia BPS-2N accu nadelig kunnen beïnvloeden zijn:

Slijtage - Elke accu slijt in de loop der tijd. De levensduur van een Nokia BPS-2N accu verschilt per type, maar bij goed gebruik kan een accu tot ongeveer 5 jaar een goede capaciteit blijven leveren.

Hoge temperatuur - Regelmatige blootstelling aan een te hoge temperatuur kan schadelijk zijn voor uw accu. Dit kan optreden als uw laptop van binnen stoffig is. Probeer uw laptop zo stofvrij mogelijk te houden om uw accu te sparen.

Diepontlading - Als de accu helemaal leegloopt en enige tijd niet gebruikt wordt, kan deze in diepontlading terechtkomen. Hierdoor kan de accu zichzelf helemaal uitschakelen. Laat de accu daarom bij voorkeur nooit helemaal tot 0% leeglopen. Zorg dat de accu tenminste 40% lading bevat wanneer u laptop een tijd niet meer gaat gebruiken.

De Nokia BPS-2N batterij van het Nederlandse merk Kiesaccu.com heeft een capaciteit van Nokia 6310i 6310 6210 5110 6110 7110, wat maximaal is voor dit type apparaat. Bovendien is de batterij voorzien van A-grade energiecellen wat zorgt voor een extra lange levensduur. De accu kan tot wel 1000 laadcycles doorlopen.

Deze Nokia BPS-2N accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen. De accu is daarom ook voorzien van 1 jaar volledige garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

Met deze accu van uitstekende kwaliteit kunt u ongestoord werken, apps gebruiken of surfen op uw Asus tablet. De accu voor heeft een capaciteit van 1000mAh en is beveiligd tegen overladen en kortsluiting. Tevens is er geen kans op het geheugen-effect (luie accu). De accu is geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen (ISO9001 norm) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Gebruikstips voor de accu voor Nokia BPS-2N

De accu's van Kiesaccu.com zijn voorzien van de Lithium-Ion techniek. Dit is ook het geval bij de accu voor BPS-2N. Deze accu's hebben als voordeel dat ze op ieder moment opgeladen mogen worden. Het is dus niet noodzakelijk om de accu volledig leeg te laten lopen, voordat je de laptop weer aansluit op het stroomnet.

Er zijn een paar tips om de levensduur van de accu voor Nokia BPS-2N te verlengen. Het eerste advies is om de laptop zo weinig mogelijk aan hitte bloot te stellen. Hitte zorgt voor extra slijtage. Laat je laptop dus niet achter in warme omgevingen. Daarnaast raden we aan de accu op te laden, zodra het energieniveau onder de 20% daalt. Voorkom in elk geval volledige ontlading om schade aan de accu te voorkomen. Tot slot raden we aan te werken in energiebesparende modus. Op deze manier worden de componenten in een energiebesparende stand gezet, waardoor je langer kunt werken op een acculading.

Misschien vind je dit interessant