{{ numbers }}
{{ singletotal }} €
Afrekenen
INR18650

Opmerking: Zorg ervoor dat het door u bestelde product compatibel is met het merk, model en onderdeelnummer van uw apparaat.

Accu voor Ecovacs INR18650 ,Stofzuiger Accu's 14.8V 2600mAh/45.8Wh

Rate: Gratis verzending
Accu voor Ecovacs INR18650

Bijna 50% goedkoper dan de originele accu (zonder verschil in kwaliteit).
Deze nieuwe Accu Ecovacs INR18650 met hoge capaciteit biedt meer capaciteit dan de standaard systeem batterij. Lagere prijs, tot 30% korting! Langere levensduur van de batterij, zonder geheugeneffect. batterij INR18650 verstreken strenge kwaliteits borgings procedures en bereiken van internationale veiligheidsnormen CE, UL Listed zijn, en/of ISO 9001/9002 certification.100% compatibel met originele INR18650 batterij.

  • Conditie: Nieuw
  • Productcode: ECN11686_Oth
  • Merk: Ecovacs
  • Type: Li-ion
  • Capaciteit: 2600mAh/45.8Wh
  • Voltage: 14.8V
  • Afmetingen:37*37*70mm
  • Onderdeelnummer (p/n): INR18650
Onze prijs: € 30.34

op voorraad en direct leverbaar!

Aantal:
* Lange accuduur - dankzij de Modernste lithiumtechnologie zonder memory effect.
* Gegarandeerde veiligheid: bescherming tegen kortsluiting, overhitting en overspanning.
* Elke merkcel wordt apart getest om aan professionele eisen te voldoen.

Deze Ecovacs INR18650 batterij is compatibel met batterij modellen Ecovacs Robot Vacuum Cleaner 4INR19/66.Het is gemaakt met hoogwaardige Li-ion cellen, wat zorgt voor optimale prestaties en met een stroomcapaciteit van 2600mAh/45.8Wh 14.8V. Gemaakt onder strikte kwaliteitscontrole, is de batterij getest en gecertificeerd om veilig te zijn voor u en uw apparaat. Bij aankoop van dit product, krijgt u een garantie van 12 maanden en kunt u deze binnen 30 dagen na aankoop aan ons retourneren voor een volledige terugbetaling van het aankoop bedrag.

Technische Specificaties:

SKU KIESACCUECN11686_Oth
Garantie 12 Maanden,30-Dagen Geld-Terug Garantie
Geschikt voor toepassing Stofzuiger Accu's
Categorie Accu's
Capaciteit 2600mAh/45.8Wh
Voltage 14.8V
Artikelconditie Nieuw
Merk Ecovacs

Dit product is compatibel met:

Dit product is geschikt voor de:

ECOVACS Robot Vacuum Cleaner 4INR19/66
interface : white (not compatible black interface)

Veiligheid Eerst

Informatie van Ecovacs INR18650 Accu

Al onze li-ion vervangen voor Ecovacs INR18650 zijn getest en zijn 100% compatibel / passen bij de oorspronkelijke fabrikant.

Deze hoogwaardige Ecovacs INR18650 Stofzuiger Accu's is ontworpen met de hoogste controlenormen. Presenteert interne printplaten met slimme chips (bescherming tegen onbalans in de cellen, bescherming tegen thermische lekkage, bescherming tegen overladen, bescherming tegen ontlading, bescherming tegen hoge en lage temperaturen) en milieuvriendelijke materialen zonder lood of kwik. Elke vervangende batterij voor Ecovacs INR18650 was gecertificeerd van CE, UL, ROHS, ISO9001 / 9002 en onderworpen aan strenge veiligheidstests. Deze Ecovacs INR18650 Accu vervangende kan gedurende meer dan 600 tot 800 cycli worden opgeladen / ontladen.

Hoe gaat mijn Ecovacs INR18650 Stofzuiger Accu's langer mee?

1. Stel de batterij Ecovacs INR18650 niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de Ecovacs INR18650 Stofzuiger Accu's en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Ecovacs INR18650 batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de INR18650 batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

Veelgestelde vragen over de Ecovacs INR18650 accu

Hoe moet ik een Ecovacs INR18650 accu gebruiken?

Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. De lithium-ion accu hoeft geen 'geheugen' op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu's wel het geval was. U kunt de accu gewoon opladen wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door slijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 50% opladen en niet voor 100%.

Hoe gaat een Ecovacs INR18650 accu het langst mee?

Enkele belangrijke factoren die de prestaties van de Ecovacs INR18650 accu nadelig kunnen beïnvloeden zijn:

Slijtage - Elke accu slijt in de loop der tijd. De levensduur van een Ecovacs INR18650 accu verschilt per type, maar bij goed gebruik kan een accu tot ongeveer 5 jaar een goede capaciteit blijven leveren.

Hoge temperatuur - Regelmatige blootstelling aan een te hoge temperatuur kan schadelijk zijn voor uw accu. Dit kan optreden als uw laptop van binnen stoffig is. Probeer uw laptop zo stofvrij mogelijk te houden om uw accu te sparen.

Diepontlading - Als de accu helemaal leegloopt en enige tijd niet gebruikt wordt, kan deze in diepontlading terechtkomen. Hierdoor kan de accu zichzelf helemaal uitschakelen. Laat de accu daarom bij voorkeur nooit helemaal tot 0% leeglopen. Zorg dat de accu tenminste 40% lading bevat wanneer u laptop een tijd niet meer gaat gebruiken.

De Ecovacs INR18650 batterij van het Nederlandse merk Kiesaccu.com heeft een capaciteit van Ecovacs Robot Vacuum Cleaner 4INR19/66, wat maximaal is voor dit type apparaat. Bovendien is de batterij voorzien van A-grade energiecellen wat zorgt voor een extra lange levensduur. De accu kan tot wel 1000 laadcycles doorlopen.

Deze Ecovacs INR18650 accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen. De accu is daarom ook voorzien van 1 jaar volledige garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

Met deze accu van uitstekende kwaliteit kunt u ongestoord werken, apps gebruiken of surfen op uw Asus tablet. De accu voor heeft een capaciteit van 2600mAh/45.8Wh en is beveiligd tegen overladen en kortsluiting. Tevens is er geen kans op het geheugen-effect (luie accu). De accu is geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen (ISO9001 norm) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Gebruikstips voor de accu voor Ecovacs INR18650

De accu's van Kiesaccu.com zijn voorzien van de Lithium-Ion techniek. Dit is ook het geval bij de accu voor INR18650. Deze accu's hebben als voordeel dat ze op ieder moment opgeladen mogen worden. Het is dus niet noodzakelijk om de accu volledig leeg te laten lopen, voordat je de laptop weer aansluit op het stroomnet.

Er zijn een paar tips om de levensduur van de accu voor Ecovacs INR18650 te verlengen. Het eerste advies is om de laptop zo weinig mogelijk aan hitte bloot te stellen. Hitte zorgt voor extra slijtage. Laat je laptop dus niet achter in warme omgevingen. Daarnaast raden we aan de accu op te laden, zodra het energieniveau onder de 20% daalt. Voorkom in elk geval volledige ontlading om schade aan de accu te voorkomen. Tot slot raden we aan te werken in energiebesparende modus. Op deze manier worden de componenten in een energiebesparende stand gezet, waardoor je langer kunt werken op een acculading.