YouTube test een nieuwe methode om direct de meest interessante delen van een video te bekijken

youtube avance rapide

YouTube test momenteel een nieuwe methode waarmee je direct de meest interessante delen van een video kunt bekijken. Deze functie wordt ondersteund door kunstmatige intelligentie en is ook afhankelijk van gebruikersgegevens. Verklaring.

YouTube test regelmatig nieuwe functies om op de pagina te blijven en moedigt gebruikers aan om op het videoplatform te blijven. Zo onderging de tv-applicatie van YouTube in maart 2024 plastische chirurgie en nam een gloednieuwe interface aan. Zo is de grootte van de videospeler verkleind en kunnen gebruikers gemakkelijk toegang krijgen tot bepaalde functies, zoals opmerkingen, beschrijvingen of producten kopen in zijvensters.

We weten ook dat de foto in beeldmodus die momenteel is gereserveerd voor premium leden binnenkort beschikbaar kan zijn voor alle gebruikers. In feite hebben sommige gratis gebruikers ontdekt dat ze kunnen profiteren van enkele populaire YouTube-video’s, zoals Linus Tech Tips of ShortCircuit.

Volgens onze collega’s op de Android Headlines website test het videoplatform momenteel een nieuwe functie voor premium leden. Samengevat stelt deze tool gebruikers in staat om hun weergave direct naar de meest populaire en bekeken delen van de video te verplaatsen.

De snelle vooruitgang van YouTube wordt geperfectioneerd
Daarom is deze functie afhankelijk van kunstmatige intelligentie, die verantwoordelijk is voor het analyseren van een grote hoeveelheid gegevens met betrekking tot gebruikersgedrag om de meest populaire alinea’s in de video te bepalen. Kunstmatige intelligentie maakt ook gebruik van uw persoonlijke voorkeuren om de momenten te kiezen die u het meest interesseren.

In het bijzonder, hoe wordt het gepresenteerd? Vandaag, om snel door YouTube-video’s op Android en iOS te bladeren, gewoon “dubbelklikken” op het scherm om met tien seconden vooruit te gaan. Als je verder wilt gaan, moet je deze handeling herhalen, die misschien niet praktisch of plezierig is. Met deze functie, wanneer je twee keer op snel vooruit klikt, stelt YouTube voor dat je rechtstreeks naar het deel van de video gaat dat het publiek leuk vindt.

Momenteel test het platform deze methode onder een kleine groep gebruikers die zich abonneren op geavanceerde programma’s. Als u een van hen bent, kunt u naar YouTube-accountinstellingen gaan en vervolgens naar de sectie “Experimentele functies uitproberen”. Mogelijk heeft u de mogelijkheid om deze tijdelijke functie te activeren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *