{{ numbers }}
{{ singletotal }} €
Afrekenen
SFB126

Opmerking: Zorg ervoor dat het door u bestelde product compatibel is met het merk, model en onderdeelnummer van uw apparaat.

Accu voor Hilti SFB126 ,Gereedschap accu 12V 3.0Ah

Rate: Gratis verzending

Bijzondere kenmerken
Na strenge kwaliteitscontrolestandaardtests, OEM-specificaties ontmoeten of overschrijden.
Cyclusfunctie met hoge capaciteit (ongeveer 600-800 cycli).
Geen geheugeneffect en vrijwel geen zelfontlading voor een maximale productiviteit en minder uitvaltijd.
Bescherming tegen oververhitting, overbelasting en diepteontlading vergroten de levensduur van de accu.

  • Conditie: Nieuw
  • Productcode: HIL31N18_To_Oth
  • Merk: Hilti
  • Type: Ni-MH
  • Capaciteit: 3.0Ah
  • Voltage: 12V
  • Onderdeelnummer (p/n): SFB126
  • Garantie: 12 maanden garantie en 30 dagen geld terug
Onze prijs: € 62.99

op voorraad en direct leverbaar!

Aantal:
Staffelkorting of zakelijke offerte nodig? Contacteer ons

Deze Hilti SFB126 batterij is compatibel met batterij modellen Hilti SFB121 TCM2 SF120-A SF-121A.Het is gemaakt met hoogwaardige Li-ion cellen, wat zorgt voor optimale prestaties en met een stroomcapaciteit van 3.0Ah 12V. Gemaakt onder strikte kwaliteitscontrole, is de batterij getest en gecertificeerd om veilig te zijn voor u en uw apparaat. Bij aankoop van dit product, krijgt u een garantie van 12 maanden en kunt u deze binnen 30 dagen na aankoop aan ons retourneren voor een volledige terugbetaling van het aankoop bedrag.

Technische Specificaties:

SKU KIESACCUHIL31N18_To_Oth
Garantie 12 Maanden,30-Dagen Geld-Terug Garantie
Geschikt voor toepassing Gereedschap accu
Categorie Accu's
Capaciteit 3.0Ah
Voltage 12V
Artikelconditie Nieuw
Merk Hilti

Dit product is compatibel met:

Dit product is geschikt voor de:

Hilti SFB 121, SFB 126, TCM2, SF120-A, SF-121A, APHL 12, SID 121, SIW 121 and SFL 12/15

Veiligheid Eerst

Informatie van Hilti SFB126 Accu

Al onze li-ion vervangen voor Hilti SFB126 zijn getest en zijn 100% compatibel / passen bij de oorspronkelijke fabrikant.

Deze hoogwaardige Hilti SFB126 Gereedschap accu is ontworpen met de hoogste controlenormen. Presenteert interne printplaten met slimme chips (bescherming tegen onbalans in de cellen, bescherming tegen thermische lekkage, bescherming tegen overladen, bescherming tegen ontlading, bescherming tegen hoge en lage temperaturen) en milieuvriendelijke materialen zonder lood of kwik. Elke vervangende batterij voor Hilti SFB126 was gecertificeerd van CE, UL, ROHS, ISO9001 / 9002 en onderworpen aan strenge veiligheidstests. Deze Hilti SFB126 Accu vervangende kan gedurende meer dan 600 tot 800 cycli worden opgeladen / ontladen.

Hoe gaat mijn Hilti SFB126 Gereedschap accu langer mee?

1. Stel de batterij Hilti SFB126 niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de Hilti SFB126 Gereedschap accu en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de Hilti SFB126 batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de SFB126 batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

Veelgestelde vragen over de Hilti SFB126 accu

Hoe moet ik een Hilti SFB126 accu gebruiken?

Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. De lithium-ion accu hoeft geen 'geheugen' op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu's wel het geval was. U kunt de accu gewoon opladen wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door slijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 50% opladen en niet voor 100%.

Hoe gaat een Hilti SFB126 accu het langst mee?

Enkele belangrijke factoren die de prestaties van de Hilti SFB126 accu nadelig kunnen beïnvloeden zijn:

Slijtage - Elke accu slijt in de loop der tijd. De levensduur van een Hilti SFB126 accu verschilt per type, maar bij goed gebruik kan een accu tot ongeveer 5 jaar een goede capaciteit blijven leveren.

Hoge temperatuur - Regelmatige blootstelling aan een te hoge temperatuur kan schadelijk zijn voor uw accu. Dit kan optreden als uw laptop van binnen stoffig is. Probeer uw laptop zo stofvrij mogelijk te houden om uw accu te sparen.

Diepontlading - Als de accu helemaal leegloopt en enige tijd niet gebruikt wordt, kan deze in diepontlading terechtkomen. Hierdoor kan de accu zichzelf helemaal uitschakelen. Laat de accu daarom bij voorkeur nooit helemaal tot 0% leeglopen. Zorg dat de accu tenminste 40% lading bevat wanneer u laptop een tijd niet meer gaat gebruiken.

De Hilti SFB126 batterij van het Nederlandse merk Kiesaccu.com heeft een capaciteit van Hilti SFB121 TCM2 SF120-A SF-121A, wat maximaal is voor dit type apparaat. Bovendien is de batterij voorzien van A-grade energiecellen wat zorgt voor een extra lange levensduur. De accu kan tot wel 1000 laadcycles doorlopen.

Deze Hilti SFB126 accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen. De accu is daarom ook voorzien van 1 jaar volledige garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

Met deze accu van uitstekende kwaliteit kunt u ongestoord werken, apps gebruiken of surfen op uw Asus tablet. De accu voor heeft een capaciteit van 3.0Ah en is beveiligd tegen overladen en kortsluiting. Tevens is er geen kans op het geheugen-effect (luie accu). De accu is geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen (ISO9001 norm) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Gebruikstips voor de accu voor Hilti SFB126

De accu's van Kiesaccu.com zijn voorzien van de Lithium-Ion techniek. Dit is ook het geval bij de accu voor SFB126. Deze accu's hebben als voordeel dat ze op ieder moment opgeladen mogen worden. Het is dus niet noodzakelijk om de accu volledig leeg te laten lopen, voordat je de laptop weer aansluit op het stroomnet.

Er zijn een paar tips om de levensduur van de accu voor Hilti SFB126 te verlengen. Het eerste advies is om de laptop zo weinig mogelijk aan hitte bloot te stellen. Hitte zorgt voor extra slijtage. Laat je laptop dus niet achter in warme omgevingen. Daarnaast raden we aan de accu op te laden, zodra het energieniveau onder de 20% daalt. Voorkom in elk geval volledige ontlading om schade aan de accu te voorkomen. Tot slot raden we aan te werken in energiebesparende modus. Op deze manier worden de componenten in een energiebesparende stand gezet, waardoor je langer kunt werken op een acculading.