Extra lang werken zonder oplader? Kies voor een Panasonic CF-53 CF-31 CF-30 Notebook accu. Deze Panasonic CF-VZSU71U accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen.

Panasonic CF-VZSU71U Accu voor Panasonic CF-53 CF-31 CF-30 Notebook Batterij

Specificaties
Merk: Panasonic
Capaciteit: 6750mAh /69Wh
Voltage: 10.8V
Technologie: Li-ion

Compatible Partnummers
CF-VZSU71U
CF-VZSU71R


Geschikt voor Apparaten
Panasonic CF-53 CF-31 CF-30 Notebook

CF-VZSU71U Accu Onderhoud Tips:
- Oplaadbare batterijen zal snel slijten, wanneer ze worden alleen in rekening gebracht voor een korte periode van tijd. Als de laptop niet in gebruik is, zoals voor het slapen gaan, steek de stekker in een stopcontact en laat het op te laden totdat de batterij vol is.
- Wanneer u voor het eerst een laptop of een elektronisch apparaat dat moet worden opgeladen voordat u deze kunt gebruiken kopen , altijd opladen op volle capaciteit. Een laptop zal werken met slechts een klein beetje van de macht, maar als het niet volledig is veelvuldig wordt toegepast, het zal beginnen om zijn vermogen om een lading vast te houden te verliezen.
- De meeste laptop gebruikers zullen de stekker in het netsnoer zelfs wanneer de Panasonic CF-VZSU71U batterij is niet laag. Dit is echter ook waardoor de batterij afvoer in kleine stappen. Voordat u de laptop, verwijder de batterij en steek vervolgens de stekker in het stopcontact, zodat de laptop op alleen netstroom. Bewaar de accu op een koele, droge ondergrond en vervang deze wanneer u uitschakelen van de laptop.

Alternatieven´╝Ü