Extra lang werken zonder oplader? Kies voor een Honeywell CX80-BAT-EXT-WRLS1 CX80 accu. Deze Honeywell CW-BAT accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen.

Honeywell CW-BAT Accu voor Honeywell CX80-BAT-EXT-WRLS1 CX80 Batterij

Specificaties
Merk: Honeywell
Capaciteit: 5800mAh
Voltage: 3.85V
Technologie: Li-ion

Compatible Partnummers
CW-BAT


Geschikt voor Apparaten
Honeywell CX80-BAT-EXT-WRLS1 CX80

CW-BAT Accu Onderhoud Tips:
- Oplaadbare batterijen zal snel slijten, wanneer ze worden alleen in rekening gebracht voor een korte periode van tijd. Als de laptop niet in gebruik is, zoals voor het slapen gaan, steek de stekker in een stopcontact en laat het op te laden totdat de batterij vol is.
- Wanneer u voor het eerst een laptop of een elektronisch apparaat dat moet worden opgeladen voordat u deze kunt gebruiken kopen , altijd opladen op volle capaciteit. Een laptop zal werken met slechts een klein beetje van de macht, maar als het niet volledig is veelvuldig wordt toegepast, het zal beginnen om zijn vermogen om een lading vast te houden te verliezen.
- De meeste laptop gebruikers zullen de stekker in het netsnoer zelfs wanneer de Honeywell CW-BAT batterij is niet laag. Dit is echter ook waardoor de batterij afvoer in kleine stappen. Voordat u de laptop, verwijder de batterij en steek vervolgens de stekker in het stopcontact, zodat de laptop op alleen netstroom. Bewaar de accu op een koele, droge ondergrond en vervang deze wanneer u uitschakelen van de laptop.

Alternatieven´╝Ü