Extra lang werken zonder oplader? Kies voor een Xiaomi Robot Vacuum Cleaner Roborock S50 S51 accu. Deze Xiaomi BRR-2P4S-5200S accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen.

Xiaomi BRR-2P4S-5200S Accu voor Xiaomi Robot Vacuum Cleaner Roborock S50 S51 Batterij

Specificaties
Merk: Xiaomi
Capaciteit: 5600mAh
Voltage: 14.4V
Technologie: Li-ion

Compatible Partnummers
BRR-2P4S-5200S
BRR-2P4S-5200D


Geschikt voor Apparaten
Xiaomi Robot Vacuum Cleaner Roborock S50 S51

BRR-2P4S-5200S Accu Onderhoud Tips:
- Oplaadbare batterijen zal snel slijten, wanneer ze worden alleen in rekening gebracht voor een korte periode van tijd. Als de laptop niet in gebruik is, zoals voor het slapen gaan, steek de stekker in een stopcontact en laat het op te laden totdat de batterij vol is.
- Wanneer u voor het eerst een laptop of een elektronisch apparaat dat moet worden opgeladen voordat u deze kunt gebruiken kopen , altijd opladen op volle capaciteit. Een laptop zal werken met slechts een klein beetje van de macht, maar als het niet volledig is veelvuldig wordt toegepast, het zal beginnen om zijn vermogen om een lading vast te houden te verliezen.
- De meeste laptop gebruikers zullen de stekker in het netsnoer zelfs wanneer de Xiaomi BRR-2P4S-5200S batterij is niet laag. Dit is echter ook waardoor de batterij afvoer in kleine stappen. Voordat u de laptop, verwijder de batterij en steek vervolgens de stekker in het stopcontact, zodat de laptop op alleen netstroom. Bewaar de accu op een koele, droge ondergrond en vervang deze wanneer u uitschakelen van de laptop.

Alternatieven´╝Ü