Extra lang werken zonder oplader? Kies voor een JBL link 20 Wireless Bluetooth Speaker accu. Deze JBL P763098-01A accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen.

JBL P763098-01A Accu voor JBL link 20 Wireless Bluetooth Speaker Batterij

Specificaties
Merk: JBL
Capaciteit: 6000mAh/22.2Wh
Voltage: 3.7V
Technologie: Li-ion

Compatible Partnummers
P763098-01A


Geschikt voor Apparaten
JBL link 20 Wireless Bluetooth Speaker

P763098-01A Accu Onderhoud Tips:
- Oplaadbare batterijen zal snel slijten, wanneer ze worden alleen in rekening gebracht voor een korte periode van tijd. Als de laptop niet in gebruik is, zoals voor het slapen gaan, steek de stekker in een stopcontact en laat het op te laden totdat de batterij vol is.
- Wanneer u voor het eerst een laptop of een elektronisch apparaat dat moet worden opgeladen voordat u deze kunt gebruiken kopen , altijd opladen op volle capaciteit. Een laptop zal werken met slechts een klein beetje van de macht, maar als het niet volledig is veelvuldig wordt toegepast, het zal beginnen om zijn vermogen om een lading vast te houden te verliezen.
- De meeste laptop gebruikers zullen de stekker in het netsnoer zelfs wanneer de JBL P763098-01A batterij is niet laag. Dit is echter ook waardoor de batterij afvoer in kleine stappen. Voordat u de laptop, verwijder de batterij en steek vervolgens de stekker in het stopcontact, zodat de laptop op alleen netstroom. Bewaar de accu op een koele, droge ondergrond en vervang deze wanneer u uitschakelen van de laptop.

Alternatieven´╝Ü