Laat de batterij nooit helemaal leeglopen voordat u hem oplaadt

Dit is een fout die ik regelmatig maak. Zodra ik zie dat mijn batterij bijna leeg is, laad ik hem snel weer op. Tot mijn eer heb ik altijd gehoord dat je niet moet wachten tot de batterij leeg is om je telefoon aan te sluiten. Maar eigenlijk hangt het af van het model. Dit is niet noodzakelijk een goed idee voor alle smartphones. Voor de iPhone-batterij is het bijvoorbeeld aan te raden om deze eenmaal per maand volledig te laten ontladen. Het is Apple die het zegt, zoals we je hier uitleggen.

Hoe deze fout te voorkomen?

Het is makkelijk. Laat de batterij van de iPhone eenmaal per maand volledig ontladen. Als het helemaal leeg is, herlaad het dan. Het is een eenvoudige manier om het langer te bewaren en geld te besparen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *