De duurste iPhone 14 is de best verkochte

Door de iPhone 14-reeks in september 2022 te onthullen, veroorzaakte het merk Cupertino een reeks controverses, vooral met betrekking tot de prijzen die voor zijn telefoons worden weergegeven. Geen van de modellen in deze reeks wordt onder de 1000 euro verkocht. Vergeleken met het vorige assortiment kostten de iPhone 14-modellen tussen de 100 en 200 euro meer.

Apple probeerde nog steeds zijn prijzen te rechtvaardigen door te verwijzen naar de aanhoudende inflatie over de hele wereld, de oorlog in Oekraïne, de schaarste aan chips, de stijging van de prijs van energie en grondstoffen, enz. Met de critici verwachtten we dat Apple failliet zou gaan. Maar wat zeggen de statistieken twee maanden later?

Gebruikers zijn niet bang voor de prijs!

Volgens de verkoopresultaten van het bedrijf Cupertino is de iPhone 14 pro Max het best verkochte model, hoewel hij ook het duurste in het assortiment is. En het is niet zo dat het merk commerciële gebaren biedt; de levertijden zijn zelfs hoog, soms oplopend tot weken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *