Nederlands beste online accu winkel
info@kiesaccu.com
{{ numbers }}
{{ singletotal }} €
Afrekenen
BAT-8100M

Opmerking: Zorg ervoor dat het door u bestelde product compatibel is met het merk, model en onderdeelnummer van uw apparaat.

Hoog Kwaliteit VEGA BAT-8100M Mobiele Telefoon Accu Vervangen

Rate: Gratis verzending - [ korting tot 30% ]

Koop VEGA BAT-8100M batterij uit Nederland voor een lage prijs. Snelle levering, gemakkelijke terugkeer, 100% restitutie binnen 30 dagen. Wees gerust om een VEGA BAT-8100M vervangende accu te kopen!
• 100% compatibele vervanging voor uw originele accu.
• Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect .
• Elke merkcel wordt apart getest om aan professionele eisen te voldoen.
• Met de hoogwaardige vervangende batterij van VEGA BAT-8100M heeft u voldoende power voor de kleine en grote alledaagse karweitjes.

Alle artikelen worden binnen 1 - 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.

  • Conditie: Nieuw
  • Productcode: ECN10856_Te
  • Merk: VEGA
  • Type: Li-ion
  • Capaciteit: 3220mAh/12.2WH
  • Voltage: 3.8V/4.35V
  • Onderdeelnummer (p/n): BAT-8100M
  • Garantie:100% Restitutie Binnen 30 Dagen. 1 Jaar Garantie! 100% Nieuw Kwaliteitsborging.
Onze prijs: € 21.50

op voorraad en direct leverbaar!

Aantal:
Staffelkorting of zakelijke offerte nodig? Contacteer ons

Deze VEGA BAT-8100M batterij is compatibel met batterij modellen SKY VEGA IRON2 A910S A910K A910L .Het is gemaakt met hoogwaardige Li-ion cellen, wat zorgt voor optimale prestaties en met een stroomcapaciteit van 3220mAh/12.2WH 3.8V/4.35V. Gemaakt onder strikte kwaliteitscontrole, is de batterij getest en gecertificeerd om veilig te zijn voor u en uw apparaat. Bij aankoop van dit product, krijgt u een garantie van 12 maanden en kunt u deze binnen 30 dagen na aankoop aan ons retourneren voor een volledige terugbetaling van het aankoop bedrag.

Technische Specificaties:

SKU KIESACCUECN10856_Te
Garantie 12 Maanden,30-Dagen Geld-Terug Garantie
Geschikt voor toepassing Mobiele Telefoon Accu
Categorie Accu's
Capaciteit 3220mAh/12.2WH
Voltage 3.8V/4.35V
Artikelconditie Nieuw
Merk VEGA

Dit product is compatibel met:

Dit product is geschikt voor de:

SKY VEGA IRON2 A910S A910K A910L

Veiligheid Eerst

Informatie van VEGA BAT-8100M Accu

Al onze li-ion vervangen voor VEGA BAT-8100M zijn getest en zijn 100% compatibel / passen bij de oorspronkelijke fabrikant.

Deze hoogwaardige VEGA BAT-8100M Mobiele Telefoon Accu is ontworpen met de hoogste controlenormen. Presenteert interne printplaten met slimme chips (bescherming tegen onbalans in de cellen, bescherming tegen thermische lekkage, bescherming tegen overladen, bescherming tegen ontlading, bescherming tegen hoge en lage temperaturen) en milieuvriendelijke materialen zonder lood of kwik. Elke vervangende batterij voor VEGA BAT-8100M was gecertificeerd van CE, UL, ROHS, ISO9001 / 9002 en onderworpen aan strenge veiligheidstests. Deze VEGA BAT-8100M Accu vervangende kan gedurende meer dan 600 tot 800 cycli worden opgeladen / ontladen.

Hoe gaat mijn VEGA BAT-8100M Mobiele Telefoon Accu langer mee?

1. Stel de batterij VEGA BAT-8100M niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de VEGA BAT-8100M Mobiele Telefoon Accu en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de VEGA BAT-8100M batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de BAT-8100M batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

Veelgestelde vragen over de VEGA BAT-8100M accu

Hoe moet ik een VEGA BAT-8100M accu gebruiken?

Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. De lithium-ion accu hoeft geen 'geheugen' op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu's wel het geval was. U kunt de accu gewoon opladen wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door slijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 50% opladen en niet voor 100%.

Hoe gaat een VEGA BAT-8100M accu het langst mee?

Enkele belangrijke factoren die de prestaties van de VEGA BAT-8100M accu nadelig kunnen beïnvloeden zijn:

Slijtage - Elke accu slijt in de loop der tijd. De levensduur van een VEGA BAT-8100M accu verschilt per type, maar bij goed gebruik kan een accu tot ongeveer 5 jaar een goede capaciteit blijven leveren.

Hoge temperatuur - Regelmatige blootstelling aan een te hoge temperatuur kan schadelijk zijn voor uw accu. Dit kan optreden als uw laptop van binnen stoffig is. Probeer uw laptop zo stofvrij mogelijk te houden om uw accu te sparen.

Diepontlading - Als de accu helemaal leegloopt en enige tijd niet gebruikt wordt, kan deze in diepontlading terechtkomen. Hierdoor kan de accu zichzelf helemaal uitschakelen. Laat de accu daarom bij voorkeur nooit helemaal tot 0% leeglopen. Zorg dat de accu tenminste 40% lading bevat wanneer u laptop een tijd niet meer gaat gebruiken.

Tags:BAT-8100M accu,VEGA BAT-8100M Mobiele Telefoon Accu ,BAT-8100M Li-ion batterien,SKY VEGA IRON2 A910S A910K A910L Mobiele Telefoon Accu.

De VEGA BAT-8100M batterij van het Nederlandse merk Kiesaccu.com heeft een capaciteit van SKY VEGA IRON2 A910S A910K A910L, wat maximaal is voor dit type apparaat. Bovendien is de batterij voorzien van A-grade energiecellen wat zorgt voor een extra lange levensduur. De accu kan tot wel 1000 laadcycles doorlopen.

Deze VEGA BAT-8100M accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen. De accu is daarom ook voorzien van 1 jaar volledige garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

Met deze accu van uitstekende kwaliteit kunt u ongestoord werken, apps gebruiken of surfen op uw Asus tablet. De accu voor heeft een capaciteit van 3220mAh/12.2WH en is beveiligd tegen overladen en kortsluiting. Tevens is er geen kans op het geheugen-effect (luie accu). De accu is geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen (ISO9001 norm) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Gebruikstips voor de accu voor VEGA BAT-8100M

De accu's van Kiesaccu.com zijn voorzien van de Lithium-Ion techniek. Dit is ook het geval bij de accu voor BAT-8100M. Deze accu's hebben als voordeel dat ze op ieder moment opgeladen mogen worden. Het is dus niet noodzakelijk om de accu volledig leeg te laten lopen, voordat je de laptop weer aansluit op het stroomnet.

Er zijn een paar tips om de levensduur van de accu voor VEGA BAT-8100M te verlengen. Het eerste advies is om de laptop zo weinig mogelijk aan hitte bloot te stellen. Hitte zorgt voor extra slijtage. Laat je laptop dus niet achter in warme omgevingen. Daarnaast raden we aan de accu op te laden, zodra het energieniveau onder de 20% daalt. Voorkom in elk geval volledige ontlading om schade aan de accu te voorkomen. Tot slot raden we aan te werken in energiebesparende modus. Op deze manier worden de componenten in een energiebesparende stand gezet, waardoor je langer kunt werken op een acculading.

Misschien vind je dit interessant