Nederlands beste online accu winkel
info@kiesaccu.com
{{ numbers }}
{{ singletotal }} €
Afrekenen
AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U

Opmerking: Zorg ervoor dat het door u bestelde product compatibel is met het merk, model en onderdeelnummer van uw apparaat.

Hoog Kwaliteit HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U Laptop Accu Vervangen

Rate: Gratis verzending - [ korting tot 30% ]

Koop HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U batterij uit Nederland voor een lage prijs. Snelle levering, gemakkelijke terugkeer, 100% restitutie binnen 30 dagen. Wees gerust om een HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U vervangende accu te kopen!
• 100% compatibele vervanging voor uw originele accu.
• Deze accu is tevens beveiligd tegen overladen en kortsluiting en heeft geen last van het geheugen-effect .
• Elke merkcel wordt apart getest om aan professionele eisen te voldoen.
• Met de hoogwaardige vervangende batterij van HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U heeft u voldoende power voor de kleine en grote alledaagse karweitjes.

Alle artikelen worden binnen 1 - 2 werkdagen na ontvangst van de betaling verzonden.

  • Conditie: Nieuw
  • Productcode: HPQ2599
  • Merk: HP
  • Type: Li-ion
  • Capaciteit: 25Wh/2Cell
  • Voltage: 7.4V
  • Kleur:black
  • Afmetingen:NULL
  • Onderdeelnummer (p/n): AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U
  • Garantie:100% Restitutie Binnen 30 Dagen. 1 Jaar Garantie! 100% Nieuw Kwaliteitsborging.
Onze prijs: € 50.00

op voorraad en direct leverbaar!

Aantal:
Staffelkorting of zakelijke offerte nodig? Contacteer ons

Deze HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U batterij is compatibel met batterij modellen HP ElitePad 900 G1 Table .Het is gemaakt met hoogwaardige Li-ion cellen, wat zorgt voor optimale prestaties en met een stroomcapaciteit van 25Wh/2Cell 7.4V. Gemaakt onder strikte kwaliteitscontrole, is de batterij getest en gecertificeerd om veilig te zijn voor u en uw apparaat. Bij aankoop van dit product, krijgt u een garantie van 12 maanden en kunt u deze binnen 30 dagen na aankoop aan ons retourneren voor een volledige terugbetaling van het aankoop bedrag.

Technische Specificaties:

SKU KIESACCUHPQ2599
Garantie 12 Maanden,30-Dagen Geld-Terug Garantie
Geschikt voor toepassing Laptop Accu
Categorie Accu's
Capaciteit 25Wh/2Cell
Voltage 7.4V
Artikelconditie Nieuw
Merk HP

Dit product is compatibel met:

Dit product is geschikt voor de:

HP ElitePad 900 Table PC
HP ElitePad 900 G1

Veiligheid Eerst

Informatie van HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U Accu

Al onze li-ion vervangen voor HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U zijn getest en zijn 100% compatibel / passen bij de oorspronkelijke fabrikant.

Deze hoogwaardige HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U Laptop Accu is ontworpen met de hoogste controlenormen. Presenteert interne printplaten met slimme chips (bescherming tegen onbalans in de cellen, bescherming tegen thermische lekkage, bescherming tegen overladen, bescherming tegen ontlading, bescherming tegen hoge en lage temperaturen) en milieuvriendelijke materialen zonder lood of kwik. Elke vervangende batterij voor HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U was gecertificeerd van CE, UL, ROHS, ISO9001 / 9002 en onderworpen aan strenge veiligheidstests. Deze HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U Accu vervangende kan gedurende meer dan 600 tot 800 cycli worden opgeladen / ontladen.

Hoe gaat mijn HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U Laptop Accu langer mee?

1. Stel de batterij HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U niet bloot aan hitte. Hitte versnelt veroudering en zelfontlading van de batterij. Laat de accu dus niet in de zon liggen, niet te dicht bij een hittebron en zeker niet in de auto op een hete dag.

2. Voorkom kortsluiting in het circuit. Kortsluiting kan vergaande gevolgen hebben voor de HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U Laptop Accu en de laptop zelf.

3. Stel de batterij nooit bloot aan vorst, hitte, vocht of regen. Leg de HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U batterij nooit in een vriezer, oven of magnetron.

4. Laat de AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U batterij niet vallen en voorkom fysiek misbruik. Zware beschadigingen kunnen resulteren in blootstelling van de batterijcellen. Deze zijn gevaarlijk wanneer er verkeerde druk op uitgeoefend wordt.

Veelgestelde vragen over de HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U accu

Hoe moet ik een HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U accu gebruiken?

Het is niet nodig een Lithium-ion accu leeg te laten lopen om vervolgens weer helemaal op te laden. De lithium-ion accu hoeft geen 'geheugen' op te bouwen, zoals dat met de oudere Ni-Cad accu's wel het geval was. U kunt de accu gewoon opladen wanneer u dat wilt. De accu zal daar niet sneller door slijten. Het is aan te raden de accu niet voor langere periodes leeg te laten maar deze af en toe op te laden. Indien u de accu voor langere tijd niet gebruikt, dan kunt u de accu bij voorkeur voor 50% opladen en niet voor 100%.

Hoe gaat een HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U accu het langst mee?

Enkele belangrijke factoren die de prestaties van de HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U accu nadelig kunnen beïnvloeden zijn:

Slijtage - Elke accu slijt in de loop der tijd. De levensduur van een HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U accu verschilt per type, maar bij goed gebruik kan een accu tot ongeveer 5 jaar een goede capaciteit blijven leveren.

Hoge temperatuur - Regelmatige blootstelling aan een te hoge temperatuur kan schadelijk zijn voor uw accu. Dit kan optreden als uw laptop van binnen stoffig is. Probeer uw laptop zo stofvrij mogelijk te houden om uw accu te sparen.

Diepontlading - Als de accu helemaal leegloopt en enige tijd niet gebruikt wordt, kan deze in diepontlading terechtkomen. Hierdoor kan de accu zichzelf helemaal uitschakelen. Laat de accu daarom bij voorkeur nooit helemaal tot 0% leeglopen. Zorg dat de accu tenminste 40% lading bevat wanneer u laptop een tijd niet meer gaat gebruiken.

Tags:AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U accu,HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U Laptop Accu ,AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U Li-ion batterien,HP ElitePad 900 G1 Table Laptop Accu.

De HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U batterij van het Nederlandse merk Kiesaccu.com heeft een capaciteit van HP ElitePad 900 G1 Table, wat maximaal is voor dit type apparaat. Bovendien is de batterij voorzien van A-grade energiecellen wat zorgt voor een extra lange levensduur. De accu kan tot wel 1000 laadcycles doorlopen.

Deze HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U accu is de beste kwaliteit voor uw geld als vervanging voor uw originele accu. De accu is voorzien van hoge kwaliteit cellen die lange levensduur garanderen. De accu is daarom ook voorzien van 1 jaar volledige garantie. Tevens heeft u 30 dagen de tijd om te retourneren of om te ruilen.

Met deze accu van uitstekende kwaliteit kunt u ongestoord werken, apps gebruiken of surfen op uw Asus tablet. De accu voor heeft een capaciteit van 25Wh/2Cell en is beveiligd tegen overladen en kortsluiting. Tevens is er geen kans op het geheugen-effect (luie accu). De accu is geproduceerd volgens de hoogste kwaliteitseisen (ISO9001 norm) en voldoet aan alle Europese richtlijnen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu.

Gebruikstips voor de accu voor HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U

De accu's van Kiesaccu.com zijn voorzien van de Lithium-Ion techniek. Dit is ook het geval bij de accu voor AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U. Deze accu's hebben als voordeel dat ze op ieder moment opgeladen mogen worden. Het is dus niet noodzakelijk om de accu volledig leeg te laten lopen, voordat je de laptop weer aansluit op het stroomnet.

Er zijn een paar tips om de levensduur van de accu voor HP AT02XL HSTNN-C75C HSTNN-IB3U te verlengen. Het eerste advies is om de laptop zo weinig mogelijk aan hitte bloot te stellen. Hitte zorgt voor extra slijtage. Laat je laptop dus niet achter in warme omgevingen. Daarnaast raden we aan de accu op te laden, zodra het energieniveau onder de 20% daalt. Voorkom in elk geval volledige ontlading om schade aan de accu te voorkomen. Tot slot raden we aan te werken in energiebesparende modus. Op deze manier worden de componenten in een energiebesparende stand gezet, waardoor je langer kunt werken op een acculading.