Redmi Pad Pro officieel: Xiaomi onthult een nieuwe Android-tablet voor slechts 329 euro

Xiaomi heeft zojuist de sluier opgeheven van een nieuwe aanraaktablet, de Redmi Pad Pro. Net als de smartphones van het merk, wil de Redmi Pad Pro een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding bieden.

Net voor de aankondiging van de Poco F6, F6 Pro en de eerste Poco Pad, heeft Xiaomi zojuist een andere tablet met Android gepresenteerd, genaamd Redmi Pad Pro. Deze laatste verbetert de formule die wordt aangeboden door de klassieke Redmi Pad sinds de release in 2022, en komt zichzelf positioneren als een high-end tablet in Redmi ’s catalogus.

De Redmi Pad Pro wordt gelanceerd op slechts 329 euro, iets meer dan de huidige Redmi Pad, oorspronkelijk aangeboden op 299 euro. Het technische gegevensblad is echter veel interessanter en zou veel nieuwe klanten, vooral gamers, moeten intrigeren. Lanceringsaanbiedingen maken uiteraard deel uit van het project om de prijs voor een paar dagen te verlagen. U zult genieten van bijvoorbeeld de tablet in zijn basisversie voor slechts 299 euro tot 2 juni.

Het belangrijkste voordeel van deze Redmi Pad Pro is het grote 12,1-inch scherm. Het gebruikt een 2,5K-definitie (2560 x 1600 pixels) maar vooral een vernieuwingsfrequentie van 120 Hz. Het is daarom soepeler dan andere Xiaomi-tablets in hetzelfde segment. De maximale helderheid is 600 nits, de Dolby Vision-certificering maakt er deel van uit en vertrouwt voor bescherming op een Gorilla Glass 3-glas.

De Redmi Pad Pro wordt aangedreven door de Snapdragon 7s Gen 2-processor, waardoor hij ook veel betere prestaties kan leveren dan de Redmi Pad, vooral in games. Hij wordt geleverd met maximaal 8 GB RAM en 256 GB opslag.

De tablet wordt aangedreven door een grote batterij van 10.000 mAh, compatibel met snel opladen van 33 W. Wat betreft het fotogedeelte, Xiaomi is naar de eenvoudigste gegaan: een 8 MP-sensor aan de achterkant en een andere aan de voorkant.

Ondanks zijn kleine prijs gebruikt de Redmi Pad Pro 4 luidsprekers, 2 aan elke kant, wat een redelijk meeslepende geluidservaring zou moeten bieden. Het wordt geleverd met Android 14 en HyperOS 1.0, het nieuwe besturingssysteem van Xiaomi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *