Geen overstromingsmeldingen meer met deze nieuwe functie


Onlangs heeft veel wijzigingen aangebracht in de interface voor iOS- en Android-gebruikers. De populaire e-mailapp heeft een moderner ontwerp geïntroduceerd, met verbeteringen in de donkere modus en intuïtiever browsen. We konden zien dat de pictogrammen en knoppen opnieuw zijn ontworpen om het gebruik ervan te vereenvoudigen en het gemakkelijker te maken om naar berichten te zoeken. Ten slotte is de overgang tussen de verschillende gesprekken nu soepeler.

test momenteel een nieuwe functie in zijn bètaversie 2.24.11.13 op Android. Tot nu toe moesten gebruikers berichten handmatig controleren en markeren als gelezen, wat vervelend zou kunnen zijn, vooral voor degenen die dagelijks veel berichten ontvangen. Met de nieuwe functie die in ontwikkeling is, kan de ongelezen berichtenteller automatisch worden gereset telkens wanneer de applicatie wordt geopend.

WHATSAPP GAAT EINDELIJK VERMIJDEN DAT JE WORDT INGEZONDEN DOOR EEN GROOT AANTAL BERICHTEN
Met deze nieuwe functie wil het beheer van ongelezen berichten vereenvoudigen. Door deze optie kunnen gebruikers de ongelezen berichten-teller automatisch resetten telkens wanneer ze de applicatie openen. Deze functie is bedoeld om hen te helpen hun nieuwe berichten beter te beheren. Bovendien zal het de omvang van ongelezen meldingen verminderen en opnieuw beginnen met elke opening van de applicatie.

Deze update kan vooral nuttig zijn voor degenen die veel berichten ontvangen, vooral in groepsdiscussies. Het zorgt voor een betere organisatie van meldingen en prioritering van recente gesprekken. Door zich te concentreren op belangrijke nieuwe communicatie, zullen gebruikers voorkomen dat ze door veel ongelezen berichten worden ontvangen. Deze functie vermindert daarom de stress die gepaard gaat met het beheren van meerdere meldingen die vaak deze sectie binnendringen en door u in staat te stellen zich te concentreren op de meest relevante.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *