Apple Watch redde het leven van een ernstig gevallen fietser door hulp te roepen


Als Eric Zoringer geen Apple horloge bij zich had, zou hij hier vandaag misschien niet zijn. Toen hij met de fiets naar zijn werk reed, viel hij op het asfalt en raakte ernstig gewond. Pas later viel hij flauw en werd wakker met een noodoproep.

We zullen de getuigenissen van Apple Watch-gebruikers niet langer tellen, omdat ze geloven dat ze nog leven vanwege hun smartwatches. In feite is het de afgelopen jaren niet alleen in staat geweest om hartafwijkingen te detecteren, de ziekte van de eigenaar te detecteren, maar ook om redding in geval van een ongeval te roepen. Eric Zollinger bevindt zich onlangs in de tweede situatie.

Vorige maand besloot de 49-jarige makelaar om met de fiets naar het werk te rijden. Deze weg is niet zonder risico’s, het heeft een enorm gat. De nacht ervoor bedekte echter een storm het gat volledig en kon niet van een afstand gezien worden. Plotseling keek ik omhoog en zag dat alles onder water was, met verkeer achter me. ‘Ik moet er doorheen rijden,’ zei Eric.

Er is iets gebeurd wat had moeten gebeuren. Eric viel heftig op de grond. Gelukkig herstelde hij snel na het controleren van zijn tanden, maar toch merkte hij blessures op aan zijn knieën en middengezicht. Hoewel hij niet te veel bloedde, besloot hij naar huis te gaan om te herstellen van zijn emoties. Maar toen hij een douche nam, begon zijn neus zwaar te bloeden. Hij probeerde op te staan, maar meteen voelde hij alsof hij in de appel was gevallen.

“Ik herinner me dat ik hoorde ‘911, wat is uw noodsituatie?'” Eric had een geweldig idee en plaatste zijn Apple horloge om zijn pols. Hij merkte meteen zijn val op zijn pols en besloot hulp te zoeken. Door de ligging van de watchverbinding kan de ambulance direct bij de fietser thuis komen. Tot slot, angst weegt op schade, en analyse heeft geen problemen onthuld. “Ik weet niet wat er zou gebeuren als mijn horloge me er niet aan herinnerde,” zei de eigenaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *