Galaxy A35 en A55 zijn genoteerd in Frankrijk en hun activa worden geërfd van S24

galaxy a55

Dus, na weken van lekken, kunnen Galaxy A35 en A55 eindelijk worden voorgebesteld. Er is niets te verbergen voor deze twee middenklasse smartphones nu. Dit is ook een gelegenheid om de prijs te bevestigen: 379 euro en 449 euro zijn respectievelijk nodig om ze te verkrijgen. Als je nog niet verliefd bent geworden op de Galaxy A55 en A35 die eerder vorige week begonnen te verkopen, kun je genieten van de officiële opening van pre orders. Sterker nog, nadat ze van alle kanten zijn gelekt, kunnen Samsung’s nieuwe mid-range producten nu worden gekocht, wat niet langer een ware verrassing is voor de release. Zelfs met succes leerde ons meer details over hen. In feite zijn beide smartphones uitgerust met Gorilla Glass Victus+protection, wat ons enorm verrast. Vergeleken met de vorige generatie is dit een geweldige upgrade, die tevreden was met Gorilla 5-level glas. Daarom is het niet langer nodig om failliet te gaan voor de beste bescherming, wat goed nieuws is voor kleinere portemonnees die zullen verschuiven naar deze serie smartphones. De Galaxy A55 en A35 kunnen eindelijk worden besteld Daarnaast is bewezen dat de informatie die we op twee smartphones hebben verkregen accuraat is. Onder de motorkap zal het vertrouwen op een niet gespecificeerde Exynos processor, ondanks geruchten over de Exynos 1380 voor de Galaxy A35 en de Exynos 1480 voor de Galaxy A55. Qua scherm hebben we een 6,6-inch FHD+Super AMOLED met een vernieuwingssnelheid van 120Hz. Dit zijn de verkoopprijzen voor Galaxy A55 en Galaxy A35: Galaxy A35 8GB geheugen en 128GB opslag: 399 euro Galaxy A35 8GB geheugen en 256GB opslag: 449 euro Galaxy A55 6GB geheugen en 128GB opslag: 499 euro Galaxy A55 8GB geheugen en 256GB opslag: 549 euro

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *