Google Foto’s analyseert uw activiteiten en laat u uw beste herinneringen zien

google photos smartphone poche

Google Foto’s heeft een nieuwe functie gelanceerd die gericht is op het verbeteren van geheugenselectie in toepassingen. In het bijzonder zal de laatste uw activiteiten in hun omgeving analyseren, de mensen identificeren die u bekijkt en passeert, om de mensen waarin u geïnteresseerd bent beter te identificeren. Ongetwijfeld is de nieuwste grote innovatie van Google Photos Stacks, die beeldorganisatie volledig herontwerpt door middel van kunstmatige intelligentie. Dit Mountain View-bedrijf is echter niet op zijn lauweren gebleven, maar blijft zoeken naar nieuwe manieren om toepassingen te verbeteren. Dit is een nieuwe optie die verscheen in de foto van gisteren, die oploste hoe het geheugen te presenteren. Geheugen wordt bovenaan de galerij weergegeven en als een verhaal weergegeven wanneer erop wordt geklikt. Het principe is simpel: laat je de foto’s zien die je tijdens een bepaald evenement hebt gemaakt, zodat je ze opnieuw kunt bekijken door middel van een paar foto’s. Maar u bent misschien niet geïnteresseerd in al deze herinneringen en Google Foto’s kan hun belang niet beoordelen. Dit is veranderd in de laatste update. Google Foto’s hoopt herinneringen te tonen die u echt interesseren Google Foto’s analyseert nu hoe u met het geheugen omgaat om te bepalen welke herinneringen het meest interessant zijn. Met andere woorden, de applicatie onthoudt de herinneringen die u snel overbrengt en de herinneringen waarin u verblijft, en analyseert vervolgens alle herinneringen om beter te begrijpen wat u echt wilt zien. Houd er rekening mee dat deze functie nog niet beschikbaar is in Frankrijk. Als u in dit geval niet meer informatie aan het bedrijf wilt verstrekken, kunt u de gegevensverzameling door Google uitschakelen door de instellingen in te voeren. Houd er bovendien rekening mee dat het al mogelijk is om het geheugen dat wordt weergegeven op Google Foto’s te configureren, ervoor te kiezen om te rangschikken op thema, datum of zelfs bepaalde mensen of huisdieren te verbergen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *