Google Contacts heeft plastische chirurgie ondergaan en een nieuwe handige widget geïntegreerd

nouvelle interface google contacts

De volgende update van Google Contacten zal zijn manier van werken veranderen en de communicatie vanaf het startscherm vereenvoudigen via een schone interface en een nieuwe messaging widget. Google blijft zijn communicatiediensten ontwikkelen door middel van een reeks updates om interacties met services te verrijken en te vereenvoudigen. Onlangs heeft Google Contacten een functie gelanceerd om te zoeken naar vrienden en familie en voegt een laag connectiviteit en beveiliging toe aan contactbeheer. Ondertussen introduceert Google Messages nieuwe functies zoals ingebouwde cameraeffecten en interface aanpassingen. Naast deze innovaties heeft Google Messages de reactiesnelheid van communicatie volledig veranderd door snelle dubbelklik reacties te introduceren, waardoor het gemakkelijker wordt om emoties uit te drukken zonder het gespreksproces te onderbreken. Deze update, samen met verbeteringen aan Google Contact, toont aan dat het bedrijf zich inzet voor het leveren van intuïtievere en toegankelijkere communicatietools om aan verschillende gebruikersbehoeften te voldoen en tegelijkertijd de nieuwste technologische ontwikkelingen te integreren. Google Contact heeft de interface gewijzigd en een nieuwe berichtwidget toegevoegd Naast de gebruikelijke foutcorrecties heeft Google Contacts versie 4.26 ook belangrijke wijzigingen aangebracht in de interface, gericht op het verbeteren van de efficiëntie en esthetiek van de toepassing. Door filterpictogrammen toe te voegen, kunt u nu gemakkelijker tussen contactpersonen navigeren en informatie zoals telefoonnummers, e-mailadressen of bedrijven weergeven of verbergen. Een opmerkelijke verandering is de integratie van een nieuwe kaart onderaan het scherm bij het selecteren van e-mails, het verlaten van menu pictogrammen en 3-punts menu’s. Daarnaast wordt de knop Snel contact toevoegen toegevoegd aan de zoekbalk om bestaande actieknoppen aan te vullen. Het meest innovatieve aspect van deze update is de introductie van een messaging widget die toegankelijk is via het Google logo, wat aangeeft dat deze verbeteringen momenteel worden getest en nog niet zijn geïmplementeerd voor alle gebruikers. Met deze widget kunt u specifieke contactberichten direct vanaf het hoofdscherm bekijken en ermee communiceren, waardoor sneller communiceren mogelijk is. Hoewel deze veelbelovende functie en andere interfaceverbeteringen momenteel worden geëvalueerd, kondigen ze aanzienlijke veranderingen aan in de dagelijkse interactie met Google-contacten op Android-apparaten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *