Video bewijst dat de iphone 15 Pro Max is veel kwetsbaarder dan je zou denken

iPhone 15 Pro Max JerryRigEverything

Elk jaar is apple iPhone een toonbeeld van duurzaamheid, niet in de laatste plaats vanwege de materialen die het bedrijf gebruikt.De iphone 15 Pro Max lijkt echter veel kwetsbaarder dan zijn voorganger.

De bekende youtube-gebruiker, JerryRigEverything, heeft onlangs de nieuwste iPhone 15 Pro Max van apple ontvangen. Als je hem kent, weet je waarschijnlijk wat er met deze smartphone gebeurt.Net als veel andere apparaten, de iphone 15 Pro Max is geslaagd voor extreme duurzaamheid testen om de kwaliteit te garanderen, maar vooral de duurzaamheid.

Van oudsher, apple iPhone is een echte kampioen in het veld, met uitzondering van de iPhone 6, die gemakkelijk kan worden omgezet in een opvouwbare smartphone.De meeste van de nieuwste iphones niet defect in verschillende stadia van de test, maar de nieuwste iPhone 15 Pro Max heeft een slechte tijd.

De iphone 15 PRO MAX is minder duurzaam dan de iphone 14 PRO MAX
Tijdens de test begon jerryrigething eerst met krassen op de smartphone.Hij ontdekte met name dat schermen veel duurzamer zijn dan high-end android-smartphones.Hoewel het nog steeds glas is, zijn de krassen op mohs 6 bijna onzichtbaar.Dus apple liegt niet, we hebben te maken met het sterkste scherm op de markt.

Ook de fotosensor en de achterkant van de smartphone zijn goed beschermd tegen krassen.De iphone 15 Pro Max schittert weer tijdens de lightertest.Het scherm lijkt niet te worden beinvloed door de hitte, in tegenstelling tot de meeste van zijn concurrenten.

Echter, zoals je kunt zien in de volledige video hieronder, dingen zijn erger geworden tijdens de beroemde vouw-test.Als de iphone 15 Pro Max niet buigen onder druk, iets heel raar gebeurt.In feite breekt de glasrug snel.Het lijkt erop dat dit model echt kwetsbaar is, dus we kunnen je alleen maar aanraden om voorzichtig te zijn als je er een hebt.

Apple kan hebben geanticipeerd op het probleem door het veranderen van het ontwerp van de smartphone om dit oppervlak gemakkelijker en goedkoper te vervangen.De iphone 15 Pro Max lijkt het enige model dat wordt beinvloed, omdat de iphone 15 Pro niet crashen in dezelfde test.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *