Squid game: in afwachting van seizoen 2, Netflix organiseert een levensgroot toernooi ter waarde van $4,5 miljoen

squid game le defi

Netflix heeft zojuist de eerste trailer van squid game: challenge uitgebracht, een ambitieuze realityshow.456 deelnemers zullen strijden om de $4,56 miljoen prijs te winnen in dit toernooi geinspireerd op de koreaanse serie!

We spraken hierover in onze column van mei 2022.Om te profiteren van de ongelooflijke populariteit van de koreaanse serie squid game, kondigde Netflix aan dat er een ambitieuze realityshow op komst was.

De calamaris game: challenge wedstrijd zal 456 deelnemers uitnodigen om deel te nemen aan een door de show geinspireerde uitdaging met een prijs die nooit eerder in de geschiedenis van de realityshow is vertoond: $4,56 miljoen.

“Squid game heeft de wereld geschokt met het fascinerende verhaal van regisseur huang en de iconische beelden.We zijn hem zeer dankbaar voor zijn steun, want we maken de fictieve wereld van tv-series werkelijkheid in deze enorme concurrentie en sociale ervaring.Drama serie fans zullen leven in een fascinerende reis en onvoorspelbaar, en onze 456 en naar de echte wereld, de grootste concurrent van de competitieve series, nooit vol spanning en wendingen, eind met de grootste geldprijzen te winnen “Riegg brandon, vervolgens van Netflix set reality-tv show en documentaires.

De streamingplatforms hebben echter nog geen zenddatum aangekondigd voor deze niet-standaard wedstrijd.Dit werd gedaan in een nieuwe trailer.Daarom zal de service voldoen aan de fans op Netflix op 22 november 2023 voor de eerste aflevering van squid game: challenge.

Zoals we in dit uittreksel zien, moeten we een beeld vinden van de hele serie en de meest representatieve uitdagingen (bijvoorbeeld de 1, 2, 3 zonnen test).”4,56 miljoen dollar …Sommige mensen doen het slechter met minder “, zegt een van de kandidaten in de trailer.Dit is een voorbode van hevige confrontaties en een onvoorziene omkering van de situatie.Het is vermeldenswaard dat Netflix heeft bevestigd dat er al een paar jaar een tweede seizoen van squid games.Het nieuwe seizoen wordt pas in 2024 verwacht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *