NFT is niet meer de moeite waard een spijker, microsoft is het ontwikkelen van een draagbare Xbox, die is recap

NFT

kiesaccu.com is een grote website met batterijen voor mobiele telefoons, tablets, computers, smartwatches, thuistelevisies, grasmaaiers, vaatwassers, stofzuigers en andere grote elektronische producten, evenals adaptervoedingen. Als u een batterij of een voedingsadapter nodig hebt, kunt u op [kiesaccu.com] klikken om te kopen! 

Uit een recent onderzoek van dappGambl blijkt dat 95% van de uitstaande schulden niet meer gekapitaliseerd zijn.Met andere woorden, de miljoeneninvestering, de krankzinnige rage van 2021 die het netwerk overdondert, is geen ronde meer waard.We willen verrast worden.

Het lijkt erop dat de dood van NFT vele malen is voorspeld.Sinds de waanzin van de run in 2021 is de markt meerdere malen uit de afgrond gekropen en nooit echt uit de circulatie verdwenen.Maar ook nooit bergop.Honderden collecties, ooit miljoenen dollars waard, zijn nu slechts een schaduw van zichzelf.

Er is slechts een grootschalige studie nodig om dit te bevestigen.Uiteindelijk bleef de dappGamble website bestaan en werden maar liefst 73.257 collecties bekeken.”95% van de eigenaren van de NFT collectie bezit momenteel waardeloze investeringen”, aldus de website.Volgens hem zijn dat er 23 miljoen.

Op hetzelfde onderwerp, de overheid wil uw belastingen gebruiken om de NFT groei te ondersteunen

Verrassend genoeg is de NFT geen ronde meer waard
Bovendien kan de eerste conclusie van het rapport verrassend zijn vanwege het enthousiasme dat de NFT in haar meest populaire periode heeft opgewekt.In feite wordt slechts 21% van de niet-verkochte nietfinanciele activa verkocht.De rest heeft nooit kopers gevonden en heeft dus niet gespeculeerd, wat zeker niet bijdraagt aan hun waarde.

Maar zelfs voor de rest is de situatie rampzalig.18% van de collectie begint bij nul. “dat toont aan dat veel collecties, zelfs de grootste, moeite hebben om aan de vraag te voldoen.”De meeste van de nog steeds waardevolle NFT toont slechts $5 en $100.Tegenwoordig is 1% van de NFT meer dan $6.000 waard.

De belangstelling van beleggers voor de NFT was dan ook nog nooit zo gering geweest.Het onderzoek meldt dat de collectie van 13 miljoen dollar voor slechts 18 dollar is verkocht.”Het is een wrede herinnering dat ondanks de introductie van een revolutionair nieuw model voor digitale activa eigendom en monetisatie, niet-destructief onderzoek blijft een zeer speculatieve en instabiele markt,” het rapport concludeert.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *